Powoli biorę się za sprzedaż mojego autka, żeby powoli przymierzyć się do zakupu Evo

autko to Mesio A150 drugiej generacji (W-169), silnik 1.5 benzyna (95 KM), czarny metalik i jasne wnętrze, kupione 30. października 2006 (rok modelowy 2007) w salonie Mercedesa w Bielsku-Białej za 76.000 PLN (jestem pierwszym właścicielem), przejechane aktualnie ok. 26.000 km (przegląd przy 20.000 robiony w ASO, dodatkowo wymieniony filtr kabinowy), stan idealnym autko oczywiście bezwypadkowe, bezstłuczkowe, bez malowania po otarciu itp. Wyposażenie raczej normalne jak na takie auto - klima pół-automatyczna, elektryka, 4 poduchy, ABS/ASR/ESP, radio z CD (sterowanie na kierownicy) itp. do tego 2 komplety kół (ALU na lato i stalówki z oponami GoodYear UltraGrip 7 na zimę), autko bardzo zadbane i wychuchane, nawet folia na progach jest od nowości
Jakby ktoś z Waszych znajomych był chętny to podajcie proszę namiar na mnie, sprzedać autko będę chciał za 2-3 miesiące, można policzyć się gotówką lub przejąć kredyt (podpisuje się aneks w salonie Mercedesa) a różnicę dać mi w gotówce, myślę że przez komis Mercedesa jakby ktoś chciał też da się jakoś przepuścić, za te kilka miesięcy autko z przebiegiem ok. 30-35.000 km będzie pewnie warte ok. 55.000 PLN.