[S] Mercedes A150 (W-169) 2006

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Paweł_BB
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Evo VIII GT340
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Mercedes A150 (W-169) 2006

Post 3 kwie 2008, o 21:41

Powoli biorę się za sprzedaż mojego autka, żeby powoli przymierzyć się do zakupu Evo :mrgreen: :mrgreen: autko to Mesio A150 drugiej generacji (W-169), silnik 1.5 benzyna (95 KM), czarny metalik i jasne wnętrze, kupione 30. października 2006 (rok modelowy 2007) w salonie Mercedesa w Bielsku-Białej za 76.000 PLN (jestem pierwszym właścicielem), przejechane aktualnie ok. 26.000 km (przegląd przy 20.000 robiony w ASO, dodatkowo wymieniony filtr kabinowy), stan idealnym autko oczywiście bezwypadkowe, bezstłuczkowe, bez malowania po otarciu itp. Wyposażenie raczej normalne jak na takie auto - klima pół-automatyczna, elektryka, 4 poduchy, ABS/ASR/ESP, radio z CD (sterowanie na kierownicy) itp. do tego 2 komplety kół (ALU na lato i stalówki z oponami GoodYear UltraGrip 7 na zimę), autko bardzo zadbane i wychuchane, nawet folia na progach jest od nowości ;-)

Jakby ktoś z Waszych znajomych był chętny to podajcie proszę namiar na mnie, sprzedać autko będę chciał za 2-3 miesiące, można policzyć się gotówką lub przejąć kredyt (podpisuje się aneks w salonie Mercedesa) a różnicę dać mi w gotówce, myślę że przez komis Mercedesa jakby ktoś chciał też da się jakoś przepuścić, za te kilka miesięcy autko z przebiegiem ok. 30-35.000 km będzie pewnie warte ok. 55.000 PLN.
Załączniki
IMG_5181.jpg

ODPOWIEDZ