FAJNE MIEJSCE DO SPOTKAŃ i ZABAWY- POLECAM

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
dawid51dd
1 gwiazdka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

FAJNE MIEJSCE DO SPOTKAŃ i ZABAWY- POLECAM

Post 26 paź 2010, o 14:07

Witam!
Bardzo proszę nie potraktujcie tego wątku jak natrętnej reklamy co się często w necie pojawiają , poprostu
byłem( bywam ) na niedawno otwartym torze kartingowym (PD Wwy okolice Konstancina - Piaseczna . Firma się
nazywa http://www.kartarena.pl/pl/ . Naprawdę super miejce podejście pełna profeska w super atmosferze. Tor jest długi ,częściowo
jest poza halą (jak jest mokro jeżdzi się tylko w hali ) i ciekawy. Całość robiona raczej przez pasjonatów , wózki nowe , bandy jak nigdzie indziej , ceny TANIO !!! :lol: Mają też chyba jako jedyni wózki dla dzieciaków ( to jest dopiero widok :) Nie będe więcej
słodził żeby nie było , poprostu jak ktoś ma ochote i pomysł na fajną IMPREZE :-) to polecam !
Wiem że zdecydowanie większość z nas porusza się sporo szybszymi autami na codzień , i to autami którymi bliżej do rajdów niż wyścigów ale fajnie jest walczyć tymi ''kartami'' o dziesiąte części s ( co potem widać na wydruku :)

Panowie z toru zdradzili mi że prawdopodobnie na zimę będzie mały tor ''lodowy'' na zewnątrz) :thumb:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Re: FAJNE MIEJSCE DO SPOTKAŃ i ZABAWY- POLECAM

Post 26 paź 2010, o 14:25

dawid51dd, a dla jakich wiekowo dzieci mają te karty? Bo na stronie coś nie mogę znaleźć

dawid51dd
1 gwiazdka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: FAJNE MIEJSCE DO SPOTKAŃ i ZABAWY- POLECAM

Post 26 paź 2010, o 17:08

Co do dzieciaków to mają specjalne karty z regulacją pedałów , z tego co wiem to w ich szkole jazdy śmigają
od 5ciu lat smyki , chodzi o wzrost min 116cm musi mieć i oczywiście nic na siłę żeby dziecka nie spłoszyć , Sama
jazda z dzieciakami jest tak organizowana zeby na torze były dzieci i opiekunowie (dziecinnych kartów jest chyba 5 czy 6 )
Fajny pomysł to ta szkoła , wykłady z instruktorem , troche mechaniki (mają dzieciaki karta od ''Szumiego '' tzn seria kartów sygnowne i robione tylko na tor Michaela i tu się uczą mechaniki rozkręcają go itd ) i inne zajęcia często gęsto na czas jakiś pojawiają się na pokaz jakieś wyścigówki czy rajdówki itd . Dla tatusiów są fajne eventy polecam GP na 8 osób :)

ODPOWIEDZ