No i stało się z żalem serca

sprzedaję Doktorkowóz trochę info:
Samochód zarejestrowany jako 2006 ale po Vinie wychodzi MY07 Special Edition color Crystal Grey Metalic,stan oceniam na absolutnie idealny i zachęcam do sprawdzenia w każdym autoryzowanym serwisie lub w tych nieautoryzowanych a jak ktoś chce to i w Fuji Heavy Industries

.Impreza była uszkodzona niegroźnie w tył(wymieniłem poszycie lewego tylnego błotnika,tylny pas ze względu na okular i zderzak,klapa została wymieniona z powodu wysokiego spojlera,konstrukcja samochodu i zawieszenie nie naruszone zero szpachli) oczywiście dla poważnego kupującego pełne info i zdjęcia autka jeszcze w CH,aktualnie na liczniku 48500 km,motul wymieniany co 7 tysięcy km płyn hamulcowy Motul RBF660.Samochód sprzedaje z dwoma kompletami felg ,złote Enkeje z Re070 i srebrne z zimówkami.Re070 w bardzo dobrym stanie spokojnie polatają jeszcze kolejny sezon ale jeśli klient nie będzie się bardzo mocno targował to dostanie na zapas dwie nowe Re070 bo leżą w garażu jako rezerwa Samochód naprawdę w perfekt stanie bez rysy na lakierze,żaden amorek nie puka .BeSTIa głównie latała po trasie WAWA Lublin ,raz zawitała na Ułęż ale ze względu na ilość uczestników zrobiłem tylko sam dwa przejazdy bez Wróbla.Pełen komplet dokumentów wraz z książka serwisową i nieużywanym drugim kluczykiem.Dorzuciłem rozpórki Whiteline ,Bova Forga,chlapacze STI,filterek Simota Racing,co do wydechu w Szwajcari został zamontowany kompletny kawiorowy wydech w firmie Maxspeed Gmbh gra fantastycznie i puszcza marchewy
Cena forumowa 81000 zł
kontakt 606140901
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us