Subaru Impreza STI 06 (prod.05) w limitowanej wersji SPRT

Auto kupione jako nowe w EMIL FREY , kupił go najpierw znany krakowski piłkarz z Wisły Kraków , potem sprzedał mojemu klientowi. Auto w praktycznie w 100% pewne i bezwypadkowe, był malowany tylny zderzak w ASO , przedni zderzak, i tylna klapa cieniowana, zmierzyłem go dziś dokładnie przyrządem, w 100 % oprócz w/w lakier oryginalny.
Auto ma przebieg 96 tys., przy czym 15 tys,. temu silnik został zakuty u mnie :D wszystko na topowych podzespołach bez oszczędzania. Jak pamietam klient gdzieś tylnym kołem uderzył w krawęznik czy coś, bo zamawiał u mnie wahacz i chyba piaste ze zwrotnica.
Auto naprawde godne polecenia, boczki w drzwiach obszyte alcantarą, wygłuszone, w bagażniku soobwofer i wzmacniacz, cała stacja multimedialna clariona wzmacniacz STEG.
Zrobione to mega profi.
Wymieniony wydech z prodrive na supersprinta ( ze wzgledów akustycznych). Brak w bagażniku zbiornika na IC 12L ( jest ) bo zamontowany tam został subwofer i wzmacniacz.
Ma zmieniony tylny spojler

Nowe hamulce P+T BREMBO SPORT nacinane, klocki FERODO DS2500. Bedzie miał teraz robiony przegląd wiec napisze co i jak.
Auto stoi do dyspozycji u mnie , wiec można ogladać , przejechać sie itd.
Przypomne czym SPRT sie rózni od serii
tylne wahacze z twardymi tulejami
zbiornik natrysku 12l
zawór upustowy forge
przewody chłodnicy i turbo STI (RÓZOWE)
poduszki silnika i skrzyni wzmacniane
sprzegło dwutarczowe ( tego napewno nie ma )
pakiet PPP 320KM 450Nm
wydech Prodrive + pompa ( wydech zmieniony)
stabilizatory P+T
sprężyny Prodrive
rozpórki STI
Cena 88 tys zł ,

link do zdjęć

http://carfit.fotosik.pl/albumy/795228.html[/quote]