Niestety padły mi czujniki cofania i nigdzie nie mogę znaleźć czujników pasujących do istniejących otworów w zderzaku
[K] Czujniki cofania pod otwory 24 mm
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
[K] Czujniki cofania pod otwory 24 mm
Jak w temacie.
Niestety padły mi czujniki cofania i nigdzie nie mogę znaleźć czujników pasujących do istniejących otworów w zderzaku
Największe, jakie znalazłem, przewidziane są do otworów o średnicy 22 mm, co niestety wyklucza ich niedruciarski montaż.
Re: [K] Czujniki cofania pod otwory 24 mm
So What!, zapytaj tu: http://www.parkowanie.info/#sensory
wygląda na to że maja i 25mm ( ale sa do dostawczaków
)
dystrybutorem jest firma "amervox" z siedzibą w Kielcach więc jak cos to moge podjechać ;)
wygląda na to że maja i 25mm ( ale sa do dostawczaków
dystrybutorem jest firma "amervox" z siedzibą w Kielcach więc jak cos to moge podjechać ;)
So What!, a nie mogą sprowadzić ? kiedys byli dosć elastyczna firmą
ale jeżeli nie maja to po cholere na stronie sie chwalą
ale jeżeli nie maja to po cholere na stronie sie chwalą
- So What!
- 6 gwiazdek
Mają te do do dostawczaków. czujniki są podobno duże i nieestetyczne. W jakiejś grubej gumowej obwolucie na dodatek. Wolę nie mieć czujników, niż montować coś takiego.esilon pisze: So What!, a nie mogą sprowadzić ? kiedys byli dosć elastyczna firmą
ale jeżeli nie maja to po cholere na stronie sie chwalą![]()
So What! pisze: Wolę nie mieć czujników, niż montować coś takiego.
i słusznie, po co ktoś montował czujniki w kombi, w sedanie by sie przydały ale w kombi widać lepiej gdzie jest koniec
So, ja bym sobie odpuscil czujniki i zamontowal kamere. pasuje idealnie w miejscu po osw. tablicy, a mozna dojezdzac na zapalke...
- So What!
- 6 gwiazdek
Sam bym czegoś takiego nie montował. Jeżeli więc nie znajdę nowych czujników, to po prostu odłączę centralkę.esilon pisze: i słusznie, po co ktoś montował czujniki w kombi, w sedanie by sie przydały ale w kombi widać lepiej gdzie jest koniec![]()
Czy wtedy masz oświetloną tylko część tablicy? Masz może jakieś foty?gregski pisze: So, ja bym sobie odpuscil czujniki i zamontowal kamere. pasuje idealnie w miejscu po osw. tablicy, a mozna dojezdzac na zapalke...
So What! pisze:
Czy wtedy masz oświetloną tylko część tablicy? Masz może jakieś foty?
http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=3&t=4264
w obudowie kamery sa diody oswietlajace tablice.
masz ekran w wypasie czy wersja bez? a tak generalnie to wieszales juz foty?
- So What!
- 6 gwiazdek
Dzięki za linkgregski pisze: w obudowie kamery sa diody oswietlajace tablice.
masz ekran w wypasie czy wersja bez? a tak generalnie to wieszales juz foty?