Mam do sprzedania kilka sztuk kamer model jak powyżej,nie będę się rozpisywał co ona posiada gdyz za duzo jest pisania a w GOOGLE mozna znalezć dokładny opis.Kamerki są nowe zapakowane w oryginalne pudełka,zostały przywiezione z Holandii.
Cena za szt.600pln ,przy kupnie dwóch cena 550 za szt.
[s]kamera cyfrowa samsung vp-dc171dvd
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [s]kamera cyfrowa samsung vp-dc171dvd
pawka35 pisze: Mam do sprzedania kilka sztuk kamer

Nie wiem czy wiesz aleto co piszesz to tzw.pomówienia i to jest karalne a stoi wyraznie napisane że zostały przywiezione z Holandii,no chyba że tresc wypowiedzi wynika z Twoich własnych doświadczeń a to by tłumaczyło wiele 

PAWKA

A co do kamer to niewiele mogę znaleźć, jedynie na stronie samsunga jest ale model VP DC171W, czy to, to samo?
Czy to będzie to:
* DVD camcorder
* Impressive 34 x Optical zoom - great for shooting close ups with no loss of quality
* True widescreen recording and playback on your widescreen TV
* DVD-R/-RW+RW+R (dual layer formats)
* Up to 60 minutes recording time
* 2.72 ins LCD widescreen viewer
* Pictbridge facility for printing images without a PC (using a compatible printer)
Please note item does not have USB port or SD card slot.

* DVD camcorder
* Impressive 34 x Optical zoom - great for shooting close ups with no loss of quality
* True widescreen recording and playback on your widescreen TV
* DVD-R/-RW+RW+R (dual layer formats)
* Up to 60 minutes recording time
* 2.72 ins LCD widescreen viewer
* Pictbridge facility for printing images without a PC (using a compatible printer)
Please note item does not have USB port or SD card slot.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
To nie jest moja aukcja tylko pierwsze z brzegu ogłoszenie.NIE REKLAMUJE SPRZEDAJACEGO!Ale opis dość dokładny.
http://allegro.pl/item342048190_nowa_ka ... dc171.html
http://allegro.pl/item342048190_nowa_ka ... dc171.html
PAWKA
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pawka35 nie złość się. Szczerze mówiąc w pierwszej chwili miałem dokładnie takie samo skojarzenie. Chyba mogłeś się tego spodziewać po tak lakonicznym opisiepawka35 pisze:Nie wiem czy wiesz aleto co piszesz to tzw.pomówienia i to jest karalne a stoi wyraznie napisane że zostały przywiezione z Holandii,no chyba że tresc wypowiedzi wynika z Twoich własnych doświadczeń a to by tłumaczyło wiele

A można było: Ze względu na likwidację sklepu teścia, sprzedam kilka sztuk kamer. Oczywiście faktura, paragon fiskalny, gwarancja.
Albo: Przywiozłem ze Stanów 3 kamery. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam. Z wiadomych względów gwarancja tylko amerykańska. Wtyczka do zasilacza, także...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pawka35, przeciez to co napisal radekk smieszne bylo
Nie sadze, zeby ktos wzial na powaznie.
A tak on topic, po ile masz te plazmy?

A tak on topic, po ile masz te plazmy?

Znerwicowany jestem ostatnio dośc mocno i stąd wszystko odbieram równiez nerwowo.
PAWKA
Wiesz mnie nigdy nie można brać poważnie, ja generalnie zawsze sobie jaja robiępawka35 pisze: Znerwicowany jestem ostatnio dośc mocno i stąd wszystko odbieram równiez nerwowo.

Pewnie gdybym nie był oddany tylko fotografii to bym się na jedną sztukę skusił.
Rozumiem że gwarancji u nas na to nie ma?
Chyba nie bo brak dowodu zakupu ,koleżka twierdzi że wracając do kraju trafił na okazję wiec kupił 5szt.,bo zapomnialem dodac że to generalnie nie jest moje tylko na jego prosbe wystawiłem gdzie mogłem.
PAWKA