Jeśli moderatorzy uznają, że zły dział, to niech przeniosą. Podejrzewam, że poszła na przekładkę, więc dalsze częsci mogą być poszukiwane, dlatego piszę w Ogłoszeniach
Do rzeczy:
Ciągle nie daje mi to spokoju, bo jakieś dwa, może trzy tygodnie temu znalazłem na Allegro BARDZO ładną Imprezę, chyba z 93 roku, białą, 1.8 chyba GL. Autko było w super stanie, przynajmniej na zdjęciach. Miało 200 tysięcy przebiegu i pochodziło z Krotoszyna. Cena była śmiesznie niska, bo 3 tys zł. Nie zdążyłem nawet spisać sobie nr. telefonu i następnego dnia ogłoszenia już nie było, a chciałem jechać, oglądać i.... raczej kupić.
Przyznać się, kto ją wyhaczył? Sądzę, że na przekładkę - będzie rozszarpana, a reszta zniszczeje. U mnie czekała ją druga młodość.
[KK] Kto kupil białą Imprezę z Krotoszyna???
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[KK] Kto kupil białą Imprezę z Krotoszyna???
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW