Kupie EBC
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Kupie EBC
Jakies konkretne bys chcial?
Do Apexi Power FC proponowalbym AVCR do kompletu chyba najlepiej.
Nawiasem mowiac - dlaczego nie zostawic kontroli doladowania ecu Apexi?
EDIT: juz chyba wiem, o co chodzi - rozmawialem o tym z Robertem.
Chyba tym bardziej polecilbym Apexi AVCR - ma w komplecie wlasny map sensor i jest elegancko konfigurowalny.
Do Apexi Power FC proponowalbym AVCR do kompletu chyba najlepiej.
Nawiasem mowiac - dlaczego nie zostawic kontroli doladowania ecu Apexi?
EDIT: juz chyba wiem, o co chodzi - rozmawialem o tym z Robertem.
Chyba tym bardziej polecilbym Apexi AVCR - ma w komplecie wlasny map sensor i jest elegancko konfigurowalny.
Jacek "AMI" Rudowski
Ponieważ MAP SENSOR w moim modelu widzi doładowanie tylko do 0,9 lub 1,0 bara i jest lipa,po drugie nie mam do niego COMANDERA żeby cokolwiek zmienić więc...chcąc niechcąc trzeba kupić :(
A gdzie kupić taki AVCR i za ile??
A gdzie kupić taki AVCR i za ile??
darop pisze: po drugie nie mam do niego COMANDERA żeby cokolwiek zmienić więc...chcąc niechcąc trzeba kupić :(
Commander nie powinien byc Ci potrzebny, jak mapper ma software na laptopie, a Jako przeciez ma.
Co do AVCR - ogloszenia i sklepy z gratami tuningowymi najpewniej - uzywki zaleznie od stanu i wersji (srebrna lub bajerancka-czarna) - mniej wiecej od 1250 do 1600zl.
Nowy wyjdzie pewnie okolo 2500-2800zl (na ebayu ok. 550 funtow w UK) - byc moze gdzies bywaja tansze.
Jacek "AMI" Rudowski
Dlatego wolał bym używkę :)
Widziałem na allegro coś takiego http://allegro.pl/boost-controler-contr ... 71739.html i nie wiem co to jest warte ???
Widziałem na allegro coś takiego http://allegro.pl/boost-controler-contr ... 71739.html i nie wiem co to jest warte ???
Ogolnie HKS'y moim zdaniem sa niezle, ale wiekszosc tanich - a ten jest tani i prosty, nie jest tak konfigurowalna jak Apexi.
Apexi to ekstraliga jesli idzie o kontrolery doladowania, duzo mozliwosci konfiguracji.
Podobne do AVCR mozliwosci ma chyba dopiero HKS EVC 6 - ale tez swoje kosztuje.
Pozdrawiam
Apexi to ekstraliga jesli idzie o kontrolery doladowania, duzo mozliwosci konfiguracji.
Podobne do AVCR mozliwosci ma chyba dopiero HKS EVC 6 - ale tez swoje kosztuje.
Pozdrawiam
Jacek "AMI" Rudowski