K łączniki stabilizatora przód Legacy BC
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
K łączniki stabilizatora przód Legacy BC
Po taniości z górnym śrubami mocujacymi (łącznik - stabilizator) do montażu poli tulejek więc na stanie gumę mi nie zależy
Re: K łączniki stabilizatora przód Legacy BC
Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)
byłem dzisiaj na 3 -im i ostatnim przeglądzie gwarancyjnym z moim Foresterem 2.0 L benzyna MY 09. Przebieg rewelacyjne 27500 km. Wszystko Ok. ale trzeba było wymienić gumy stabilizatora. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że na poprzednim przeglądzie 21 tys. km też trzeba było wymienić te gumy. Zatem wymienione gumy wytrzymały całe 6500 km jazdy po mieście Łódź. W poprzednim aucie Volvo 940 nie miałem żadnych problemów z tym elementem a przecież podobno Forester to samochód "terenowy"
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
mf121, z polskich masz bikopur albo Deuter z Olkusza. Obie dosc atrakcyjne cenowo.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru,
mf121, mysle, ze nie ma sie czego obawiac, opinie sa takie ze te produkty nie odbiegaja jakoscia od whitelina itp, przepraszam, odbiegaja - cena

gendziu pisze:http://www.bikopur.pl/

mf121, mysle, ze nie ma sie czego obawiac, opinie sa takie ze te produkty nie odbiegaja jakoscia od whitelina itp, przepraszam, odbiegaja - cena

Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)