kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Jak ktoś chciałby się wybrać na wywczas w sierpniu, ma ważny paszport i niestraszne mu towarzystwo za kołnierz nie wylewające i podróż bez klimy to mam dwa, trzy miejsca wolne na zwiedzanie Ukrainy. Ruszamy 6 sierpnia na 2 tygodnie, ja z Wwy albo z Rzeszowa a reszta z Wrocławia. Jedziemy na Krym, tam bawimy i zwiedzamy, w drodze powrotnej Odessa i trochę polskiej historii tamtych terenów.
Pożądani współtowarzysze weseli a nie marudni i upierdliwi

Koszt dość pasztetowy ale kawioru nikomu nie będziem chować.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
inquiz pisze:
Jak ktoś chciałby się wybrać na wywczas w sierpniu, ma ważny paszport i niestraszne mu towarzystwo za kołnierz nie wylewające i podróż bez klimy to mam dwa, trzy miejsca wolne na zwiedzanie Ukrainy.
Propozycja, jak dla mnie "krojona"...ale cholercia, w sumie małżeństwo też ważna sprawa.

Brak podpisu.
Grzesiek_67
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Grzesiek_67, ależ jadą prawie same małżeństwa, niektóre z dorosłymi dziećmi

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz