kupię przedni zderzak do Subaru Impreza WRX 2001, najlepiej niebieski
Kupię zderzak przedni do subaru wrx 2001
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
michal.wester
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kupię zderzak przedni do subaru wrx 2001
Witam,
Re: Kupię zderzak przedni do subaru wrx 2001
O! Odnalazł się wolakowóz i jego nowy właściciel
Witamy na forum
Witamy na forum
Czarownica prawdę Ci powie :D
i już go popsuł

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Nie zmieniaj, z czasem nabierze wartości, w końcu ujeżdżał tego rexia sam Koliber (chciało by się powiedzieć... człowiek legenda) 
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Trzeba poczekać na zimę nie jeden zderzak się rozwali gdyz fura lubi okoliczne zawijasy.
lukwol, a to rozumiem iż została w "terenie niemieckich uzdrowisk" a nie gdzieś w Polskę wybyła 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
michal.wester
- 0 gwiazdek
Jaki jest dyfer w tym modelu? Chciałem trochę o nim poczytać.