kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
dzudok pisze:NOWE CENY NA KONSOLE NOWA Playstation 3 slim 320gb z gra cena dla forum 1050pln
Ja właśnie zakupiłem od kolegi PSa3 320gb z 4 grami,dodatkowym padem,zestawem move i dodatkowym kablem hdmi za jedyne 1650zl. Porównywałem ceny w kilku sklepach i naprawdę się opłaca,przez telefon fachowe porady co do zestawu,wysyłka na 2gi koniec polski bez problemu także nic tylko kupować o dzudok-a

szczerze polecam

Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
Rav
-
dzudok
- 3 gwiazdki
- Auto: subaru impreza WRX
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Rav pisze:dzudok pisze:NOWE CENY NA KONSOLE NOWA Playstation 3 slim 320gb z gra cena dla forum 1050pln
Ja właśnie zakupiłem od kolegi PSa3 320gb z 4 grami,dodatkowym padem,zestawem move i dodatkowym kablem hdmi za jedyne 1650zl. Porównywałem ceny w kilku sklepach i naprawdę się opłaca,przez telefon fachowe porady co do zestawu,wysyłka na 2gi koniec polski bez problemu także nic tylko kupować o dzudok-a

szczerze polecam

NO to moge zyczyc tylko miłej zabawy.....
zapraszam do zakupów innych kolegów
dzudok