jw, zdjęte z auta w pełni sprawne. Przebieg kilkanaście tys km. kupiłem je prawie nowe od Adama. pod koniec zeszłego roku.
Bardzo fajna opcje dla Sti 2,5. Dmucha fajne cyferki, dostepne bardzo szybko, praktycznie lag jest identyczny jak w serii. U mnie było 350 km i prawie 540Nm z czego 520 niutków dostepne od 3 tys obr
turbina do obejrzenia w Mysiadle. gdyby ktos potrzebował o niej jakiś info to pewnie Tomek lub Adam pomogą
cena 3300 PLN do jakiejś tam niewielkiej negocjacji
[S] turbo FP HTA68
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] turbo FP HTA68
beben z ciekawosci jaka suszarke montujesz teraz? 

Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
myslę że odpowiedź lekko cię zdziwi .... postrzelaj troche, a za kilka godz rozwiąże zagadkę

czy jest tu jakiś cffffaniak
turbina mi sie bardzo podoba wiec tak jak powiedział niuniek, wchodzi jej nowsza, trochę większa wersja

turbina mi sie bardzo podoba wiec tak jak powiedział niuniek, wchodzi jej nowsza, trochę większa wersja

nie dziwię się
, przyspiesz korcenie bo sie jakiś tam ruch w interesie zrobił i pojawiło się kilka zapytań a fajnie byloby gdyby trafila w dobre ręce