[K] felga 15 do Legacy OBK

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
buchort
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Legacy OB 2.5 AT `97
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] felga 15 do Legacy OBK

Post 28 paź 2011, o 01:16

[K] Witam, szukam felgi do OBK AT pod opone 195/70 R15 . Wdzięczny będę za informację. Jaka powinna być ta felga i od czego ewentualnie pasuje niestety nie mam pojęcia - dlatego właśnie liczę na pomoc.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2011, o 00:40 przez buchort, łącznie zmieniany 3 razy.

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Re: dojazdówka

Post 28 paź 2011, o 10:20

buchort, może dodaj chociaż [K] w tytule ogłoszenia, ewentualnie też rozmiar. Potencjalnym spredającym łatwiej będzie trafić na Twoje ogłoszenie. ;-)
Czarownica prawdę Ci powie :D

buchort
Awatar użytkownika
0 gwiazdek

Post 28 paź 2011, o 20:17

Ok, dzieki za radę, powinienem widocznie wcześniej napisać,że właścicielem OBK jestem od dwóch tygodni, a na forum od dzisiaj proszę więc o wyrozumiałość.
Dopiero teraz zorientowałem się co to jest K a co S. Natomiast wiem jakie mam opony, ale jaki powinien byc rozmiar felgi zabijcie ale nie mam pojęcia i liczę na pomoc , bo to chyba jedna z idei forum. Jak już będę nieco mądrzejszy , to chętnie będę pomagał, póki co sam tej pomocy potrzebuję - pozdrawiam cię zofijo i jeszcze raz dziękuję za radę.

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 29 paź 2011, o 18:28

buchort, spoko ;-)
Gratuluję nabytku. Możesz się z nim udać do naszego działu, w którym chwalimy się swoimi "potfforami" (Nasze Subaru) i coś więcej o nim napisać, jakieś zdjęcia wrzucić, no pochwalić się po prostu. :->

A jeśli chodzi o dojazdówkę, to nie wolałbyś pełnowymiarowego koła zapasowego we właściwym rozmiarze?
Na pewno to lepsze rozwiązanie dla napędów od jazdy na dojazdówce.

buchort
Awatar użytkownika
0 gwiazdek

Post 30 paź 2011, o 00:03

Dzieki za informację, każda jest dla mnie bardzo ważna. Jasne, że moja "dojazdówka" to głupota, ...CHCĘ CAŁE DUŻE KÓŁKO.. :-d - trzeci raz zmieniam ogłoszenie.
PS Twoje dwa słowa i popatrz ile jestem mądrzejszy.
pozdrawiam

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Re: [K] felga 15 do Legacy OBK

Post 31 paź 2011, o 13:01

buchort, nie ma sprawy, cieszę się że mogłam coś tam podpowiedzieć, a najważniejsze że już wiesz czego potrzebujesz ;-)

Niestety felgi takiej na sprzedaż nie posiadam, więc wiele więcej nie pomogę.
Może podpytaj danny007, czy by czegoś nie miał. Oferuje tu na forum dużo różnych felg.

ODPOWIEDZ