Kupię pilnie przekladnie kierowniczą, tzw. "Szybki Skręt"
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Dominikpl
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Legacy 2.5 GX AT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kupię pilnie przekladnie kierowniczą, tzw. "Szybki Skręt"
A dokładnie PRC Steering Quickener.
Przekladnia wyglada mniej wiecej tak http://s670.photobucket.com/albums/vv65 ... viper/PRC/
Skraca ona przelozenie, potrzebna jest do auta startujacego w zawodach 4x4 ;)
Przekladnia wyglada mniej wiecej tak http://s670.photobucket.com/albums/vv65 ... viper/PRC/
Skraca ona przelozenie, potrzebna jest do auta startujacego w zawodach 4x4 ;)
Re: Kupię pilnie przekladnie kierowniczą, tzw. "Szybki Skręt"
Nie boisz sie troche, ze kiedys sie rozsypie i zostanie Ci tylko modlitwa?
Jacek "AMI" Rudowski
- Dominikpl
- 1 gwiazdka
To nie do konca dla mnie - poza tym koszty nie maja tu znaczenia 

Nie boje sie o tyle, ze takich wynalazkow u siebie nie mam. A to, ze moje auto mnie czasami i bez tego przeraza, to temat na zupelnie inna bajke :)Oskar pisze:AMI a Ty się nie boisz?
Jacek "AMI" Rudowski
W zaklatkowanym aucie na tor, do jakiegos driftu, czy cos, to jeszcze jestem w stanie to sobie wyobrazic, bo w przypadku awarii zostaje z reguly troche zielonego na fruwanie - ale w aucie na codzien, czy nawet rajdowce, to chyba bym sie bal.
Jacek "AMI" Rudowski
Wiem wiem, chodzi tylko o to że też nie mamy żadnej gwarancji że te nasze przekładnie są lepsze czy na tyle dobre że nic się nie stanie. O ile tandetne blow offy krzywdy nie narobią o tyle można mieć nadzieję że ktoś kto już robi taką przekładnie nie idzie tą samą drogą czyt. "wygląda przecież tak samo". Piszę to po doświadczeniu z amorem który się złamał i to nie przez dziurę tylko od przeciążeń na slalomie. Całe szczęście że na lotnisku w Częstochowie a nie na drodze, a taki był fajny oryginał Subaru 

Oskar pisze: Wiem wiem, chodzi tylko o to że też nie mamy żadnej gwarancji że te nasze przekładnie są lepsze czy na tyle dobre że nic się nie stanie
Ale dokladasz jeden element laczacy wiecej, do tego dosc nieznanej w sumie jakosci.
Jacek "AMI" Rudowski
I ta przekładnia służy do offroadu z tego co widzę, więc wszystko jasne 

- Dominikpl
- 1 gwiazdka
To auto nigdy nie bedzie wyjezdzac na drogi publiczne. Od tego jest zawsze gotowe Ducato autolaweta ;)
Jezeli zawiedzie - coz, w sporcie wszystko sie moze zdarzyc, w rajdach 4x4 zadna czesc nie jest wieczna.
Jezeli zawiedzie - coz, w sporcie wszystko sie moze zdarzyc, w rajdach 4x4 zadna czesc nie jest wieczna.
Gdzieś na allegro widziałem taką przekładnie, dokładnie tą PRC
Ja mam dostępna przekładnie Prc mogę nawet dowieść do Tarnowa.Jak coś pw.