Bez relingów, listw dachowych, tylnych spojlerów i progów.

Oddam wszystko (na zawieszeniu z imprezy 1.6, bez przekładni) za 1000 zł. Bez papierów.
Mam oczywiście kompletną przekładkę do Imprezy 94-96 bez pedałów (w osobnym ogłoszeniu).
Został jedynie lewy błotnik w bardzo dobrym stanie.koziolek pisze: Arti jeżeli jeszcze masz dwa przednie błotniki(prawy i lewy)daj cynk,w jakim stanie i za ile
Zderzak zostawiam sobie do pomalowania, na razie jeżdżę na tym z GL-a. Lampy mam ale te z modelu 94-96 czyli nieprzezroczyste.zenon pisze: może znalazłby się zderzak przód i lampy, no i jak kolega się nie zdecyduje na błotniki to tez chętnie przygarnę
Klapa jest złamana w rogu i nie wiem czy się nadaje do naprawy. Z resztą Burat się już nią interesował i na razie rezerwuje dla niego.pablonas pisze: Arti czy tylna klapa ucierpiała czy jest ok? Na zdjęciu nie mogę się dopatrzeć.
Przekładkę mam kompletną (wnętrze 94-94), oprócz pedałów. Na ten moment jest ona sprzedana i czekam na przelew. Jakby transakcja nie doszła jednak do skutku to dam Ci znać.remsze pisze: Czesc Arti. chlopaki burat i cyqan podpowiadaja mi ze mozesz miec bebechy potrzebne mi do przekladki z RHD na "ludzka" strone??
dzięki Artiś ale jak coś to goń bo na mnie z przelewem to możesz za długo czekaćArti pisze: Z resztą Burat się już nią interesował i na razie rezerwuje dla niego.![]()