Witam
Kupie zegarek wewnętrzny do imprezy z 2001 roku. Może być sam mechanizm lub z osłoną.
Pozdrawiam
Krzychu91
Kupie zegarek wewnętrzny impreza 2001 r NIE AKTUALNE
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- rafik555
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru STI my05, Subaru SVX, bugeye 2.0gx, forester 2011, OBK 2008, Impreza 08
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Kupie zegarek wewnętrzny impreza 2001 r
Te zegarki mają wade fabryczną... postaram sie znaleść namiary na gościa który mi naprawiał ten zegarek też w bugu 2001
Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców
Krzychu91, założę się że masz zimne luty - weź lutownicę, rozgrzej dobrze i podziubaj nią każdy punkt lutowniczy w zegarku (roztop cynę) - powinno pomóc.
-
smok
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza WRX 2001 i Dodge W200 1976
Czy nie powinno sie mowic raczej zimny luty? Ew. Niskie temperatury w miesiacu lutym?
Od środy dopiero.smok pisze:Czy nie powinno sie mowic raczej zimny luty? Ew. Niskie temperatury w miesiacu lutym?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Czytałem już o tym, że te zegarki często nie działają przez luty, które trzeba poprawić, ale to zrobiłem i nadal nie działa, a później zauważyłem, że z lewej strony wyświetlacza jest zalany i możliwe, że przez to nie działa.
Krzychu91 pisze: zegarki często nie działają przez luty
To w marcu już powinno być ok

- rafik555
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru STI my05, Subaru SVX, bugeye 2.0gx, forester 2011, OBK 2008, Impreza 08
Re: Kupie zegarek wewnętrzny impreza 2001 r NIE AKTUALNE
2416954 podaje nr gg do osoby, która mi naprawiała ten zegarek. Pozdrawiam
Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców