[S] Kierownica Logitech Driving Force GT

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
BelegUS
2 gwiazdki
Auto: CXW
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Kierownica Logitech Driving Force GT

Post 26 sie 2012, o 14:58

W życiu każdego faceta nadchodzi taki (przelotny, mam nadzieję) moment, że musi się pozbyć swojej zabawki :oops: Jako że Wolnyssak konsumuje fundusze studenckie szybciej, niż przewidziałem - zmuszony jestem wystawić na sprzedaż moją kierownicę.

Obrazek

Do komputera ;)

Pokrótce dla tych, którzy nie wiedzą, z czym mamy tutaj do czynienia:
Logitech Driving Force GT to druga (obecnie trzecia, po premierze następcy G25, G27) najbardziej "wypasiona" kierownica jednego z najlepszych producentów tego typu sprzętu, firmy Logitech. Cudo to posiada i potrafi:
- Współpracować zarówno z PC, jak i konsolą PS3 oraz PS2
- 900' obrotu
- Multum programowalnych przycisków
- Sekwencyjną (manetka) skrzynię biegów
- Jest to sprzęt dedykowany Gran Turismo 5, tak więc rzeczone przyciski pozwalają w GT5 obsługiwać większość funkcji (kontrola trakcji, zapłon etc.) spod poziomu "kierki"
- Force Feedback, sprężenie zwrotne i wszystkie inne cuda
- Przyjemną w dotyku gumę (nie wytartą :mrgreen: )
- Dwa pedały
(spokojnie, są zdecydowanie hetero, w porządku i ogółem "dla prawdziwych mężczyzn") :twisted:
I ogółem lans, bans i czysta frajda - więcej zachwalajek tutaj:
http://www.logitech.com/pl-pl/gaming/wheels/4172

Sprzęt zanabyłem drogą kupna jako prezent "sam dla siebie" w wakacje, dokładnie... cztery lata temu? :shock: Czas leci, fakt, ale primo - Logitech nadal ten model produkuje, co świadczy o jego nieomal doskonałości (w sumie oprócz skrzyni w układzie "H" i pedału sprzęgła niczym nie ustępuje G25/G27), zaś secundo - mój egzemplarz użytkowany był weekendowo, tak więcej jest zadbany i niczego mu nie brakuje. Trochę kurzu w zakamarkach (jak w każdej), nieco "miękkszy" pedał gazu (grywałem w lidze światowej ESL w Race Driver: GRID, więc czuję takie drobne różnice) - w niczym to nie przeszkadza i jest niewyczuwalne, wspominam tylko w ramach kronikarskiej dokładności.

Zestaw jest kompletny, tj. pudło :mrgreen: , kierownica, pedały, zasilacz, płyta ze sterownikami (i tak polecam ściągnąć najnowsze) - jak poszukam, to i pewnie instrukcję znajdę. Spakowana już i czeka na nowego właściciela, acz jak będą chętni na "real foto" - wyciągnę i cyknę ;)

Cena?
300zł.
Dla forumowiczów, w ramach prezentu - do wyboru:
- Test Drive Unlimited + dodatek Megapack
- Race 07' Złota Edycja (z dodatkiem GTR Evolution)

Gry, które pozwalają poczuć całą frajdę wiążącą się z grą na kierownicy ;)

Chcesz poczuć pełnię doznań wiążących się z Gran Turismo 5?
Chcesz złoić skórę kumplom w Richard Burns Rally?
Chcesz swoje pociechy od maleńkości przygotowywać na świniaczenie się Subarynką?

Ta oferta jest właśnie dla Ciebie! :mrgreen: :twisted: :wink:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Re: [S] Kierownica Logitech Driving Force GT

Post 26 sie 2012, o 15:09

świetna kierownica ,mam taką samą jedyna wada to to ,że jest dość głośna poza tym super polecam
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

BelegUS
2 gwiazdki

Post 26 sie 2012, o 15:35

burat pisze:świetna kierownica ,mam taką samą jedyna wada to to ,że jest dość głośna poza tym super polecam
Ten problem występuje też (a nawet jest jeszcze głośniej) w G25 (wyeliminowali w G27 ponoć) - fakt, do cichych nie należy, ale uszu się przez nią (ani domownicy) nie straci... ;)

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 26 sie 2012, o 15:51

nie no nie straci ale jak w nocy grywałem w domu z słuchawkami na uszach to kilka razy udało mi się małżonkę wqżyć :mrgreen: można to rozwiązać ponoć smarując zębatki jeszcze tego nie zrobiłem ale na pewno zrobię jeśli miał bym się z powrotem ścigać (i końcówkę usb nową zrobić bo mnie pies zeżarł :lol: :lol: )

ale jak mówię ten model kiery jest na prawdę dobry :thumb:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

BelegUS
2 gwiazdki

Post 27 sie 2012, o 08:59

UP!

BelegUS
2 gwiazdki