Kompletny układ wydechowy impreza GC8 WRX JDM
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Strychar85
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kompletny układ wydechowy impreza GC8 WRX JDM
Witam.
Jak w temacie do sprzedania cały układ wydechowy od turbiny do końca z subaru imprezy GC8 WRX jdm.
Średnica zewnętrzna to 75mm.Całość b. lekka i w bdb.stanie posiadam na niego fakture w wysokości 565 funt.
cena za całość 800zł
Info: Michał 696133052
Jak w temacie do sprzedania cały układ wydechowy od turbiny do końca z subaru imprezy GC8 WRX jdm.
Średnica zewnętrzna to 75mm.Całość b. lekka i w bdb.stanie posiadam na niego fakture w wysokości 565 funt.
cena za całość 800zł
Info: Michał 696133052
- Strychar85
- 0 gwiazdek
Re: Kompletny układ wydechowy impreza GC8 WRX JDM
a jakby się znaleźli osobni kupcy na końcowy, środkowy i downpipe to sprzedaż na części?
ktoś szuka końcowego, ja np wziąłbym downpipe...
ktoś szuka końcowego, ja np wziąłbym downpipe...
- Strychar85
- 0 gwiazdek
Na wydechu nie ma podanego konkretnego producenta,tylko na ostatnim tłumniku jest podany jekiś numer i tyle,a na rachunku zakupu widnieje tylko określenie ,,japan spec'' i cena.
Jeśli będe miał pewnych kupców na wszystkie elementy to sprzedam osobno poszczególne części tego układu.
Jeśli będe miał pewnych kupców na wszystkie elementy to sprzedam osobno poszczególne części tego układu.
ja byłbym zainteresowany DP, ale nie wyświetla mi się foto, DP na szerokim kołnierzu??
Strychar85 pisze:Na wydechu nie ma podanego konkretnego producenta,tylko na ostatnim tłumniku jest podany jekiś numer i tyle,a na rachunku zakupu widnieje tylko określenie ,,japan spec'' i cena.
Witam
z tego co widac, to wydech ten to Revolution

Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
Dobre to czy złedanny007 pisze:Strychar85 pisze:Na wydechu nie ma podanego konkretnego producenta,tylko na ostatnim tłumniku jest podany jekiś numer i tyle,a na rachunku zakupu widnieje tylko określenie ,,japan spec'' i cena.
Witam
z tego co widac, to wydech ten to Revolution

kowalowal pisze:Dobre to czy złedanny007 pisze:Strychar85 pisze:Na wydechu nie ma podanego konkretnego producenta,tylko na ostatnim tłumniku jest podany jekiś numer i tyle,a na rachunku zakupu widnieje tylko określenie ,,japan spec'' i cena.
Witam
z tego co widac, to wydech ten to Revolution, pytam o jakość
Z tego co wiem,to bardzo duzo ludzi z duzymi mocami kupuje ,je poniewaz maja dobra przeplywowosc i sa przyjazne track dajom no i 2 razy tansze od millteka.

to znaczy że to 2,5 cala czy 3?Strychar85 pisze: Średnica zewnętrzna to 75mm
jesli 2,5 to chętnie przygarnę DP i CENTER.

Jest porownywalny z MilltekiemAMI pisze:Glosne?
- Strychar85
- 0 gwiazdek
Wydech na szerokim kołnierzu,jeśli chodzi o głośność to moim zdaniem ok można latać w dalekie trasy no i mieści się w normie bo mam papiery z MOT.
- Strychar85
- 0 gwiazdek
w kwesti rezerwacji i pytań w tygodniu proszę dzwonić po 16:00
- Strychar85
- 0 gwiazdek