[S]Opony Bridgestone Potenza 225/45/17 91W [sprzedane]
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
- Auto: NISSAN PRIMERA combi/Subaru Impreza STIMy04USA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[S]Opony Bridgestone Potenza 225/45/17 91W [sprzedane]
Witam
Jak w temacie sprzedam opony 4szt z bieżnikiem 5mm Model: RE960AS Pole Position.
Opony beż łatania. Jeździłem sezon po zakupie auta i moim zdaniem są ok.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=3119495954
Można zamknąć sprzedane :)
Jak w temacie sprzedam opony 4szt z bieżnikiem 5mm Model: RE960AS Pole Position.
Opony beż łatania. Jeździłem sezon po zakupie auta i moim zdaniem są ok.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=3119495954
Można zamknąć sprzedane :)
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, o 15:43 przez blackdogwwl, łącznie zmieniany 1 raz.
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Re: [S]Opony Bridgestone Potenza 225/45/17 91W
A jaki rok produkcji tych opon? Wstępnie zainteresowany.
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Atrakcyjny bieżnik sprawi, że Twój klomb będzie idealnym uzupełnieniem domowego ogrodu! 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- freediver
- 4 gwiazdki
Chloru, To ile tego mięsa powinno być żeby pojeździły ze 2 sezony?
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
DobreChloru pisze:Atrakcyjny bieżnik sprawi, że Twój klomb będzie idealnym uzupełnieniem domowego ogrodu!

Ja tam jeździłem i nie narzekałem :) Trafiłem na nówki w b.atrakcyjnej cenie i dlatego je zmieniłem :) Przynajmniej opony nie są zleżałe tylko były cały czas na felgach :)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
freediver, nie chodzi o bieżnik tylko o wiek opony. Opona prawidłowo przechowywana, nie używana może być traktowana jako nowa przez 3 lata od daty produkcji. Ja bym nie kupił 7 letnich opon do cywilnego użytkowania. Jeżeli chcesz na nich przejechać 1-2 pojeżdżawki albo założyć do auta wyciąganego tylko w niedzielę to spoko.
- freediver
- 4 gwiazdki
Rzeczywiście 7lat to za dużo. Mam w planach nowe ale te wyglądają na tyle dobrze że warto było zapytać.
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
Licząc w sumie ma 6 lat opona :) Mówię ja bym dalej na niej jeździł :) Wcale nie jest taka twarda :) Ja w Nissanie jak miałem przejeździłem 10lat na oponach. Co i raz były smarowane ścianki boczne i napełnione azotem. Wtedy opona się wolniej starzeje :)Chloru pisze:freediver, nie chodzi o bieżnik tylko o wiek opony. Opona prawidłowo przechowywana, nie używana może być traktowana jako nowa przez 3 lata od daty produkcji. Ja bym nie kupił 7 letnich opon do cywilnego użytkowania. Jeżeli chcesz na nich przejechać 1-2 pojeżdżawki albo założyć do auta wyciąganego tylko w niedzielę to spoko.
- Chloru
- 6 gwiazdek
Bieżnik opony też smarowałeś kremem na noc?
W przypadku opon letnich ma to mniejsze znaczenie ale mimo wszystko 6 letnia opona to raczej do okazjonalnego turlania sie a nie do auta na codzień. Każdy z Was może mieć jednak inne zdanie

W przypadku opon letnich ma to mniejsze znaczenie ale mimo wszystko 6 letnia opona to raczej do okazjonalnego turlania sie a nie do auta na codzień. Każdy z Was może mieć jednak inne zdanie

-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
Ni no na noc nie ;) Ale na sezon zimowy jak je zdjąłem to całe były smarowane :) No zgadza się. Każdy ma swoje zdanie :) No ja też Subarakiem okazjonalnie jeżdżę ;)Chloru pisze:Bieżnik opony też smarowałeś kremem na noc?![]()
![]()
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka