Pilnie potrzebny wężyk olejowy w oplocie stalowym do smarowania turbiny - doprowadzający do niej olej.
Jeżeli nikt nie ma to proszę o info gdzie taki dostane
Pozdrawiam
[K] wąż w oplocie
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- MalyPoznan
- 0 gwiazdek
- Auto: Monster Leśniczy
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] wąż w oplocie
Ja dorabiałem taki wężyk w firmie co robi przewody hydrauliczne, nie jest on co prawda w oplocie, ale ten oplot to zbędny bajer...
Subaru SVX -> Audi a4 1.8t -> Lexus IS300 -> Mazda 6 3.0 v6 ->Mazda rx8 -> Subaru Impreza WRX -> Toyota GT86->e60 535i
Takie firmy potrafią zakuwać przewody bez oplotu to jakiś kosmicznych wartości .... 200atm ???? Zatem oplot naprawdę chyba zbędny jest. Tyle tylko ,że oplot nie tyle ma wzmazniać co likwidować rozprężanie.Przynajmniej w hamulcach.krejzoool pisze:Ja dorabiałem taki wężyk w firmie co robi przewody hydrauliczne, nie jest on co prawda w oplocie, ale ten oplot to zbędny bajer...
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Ten przewód co dorabiałem ma oplot tylko w środku, nie widać go z zewnątrz...
Dla kolegi MalyPoznan pewnie chodziło o przewód na którym oplot jest widoczny... ja taki miałem wcześniej, ale mi przeciekał więc dorobiłem z przewodu do hydrauliki siłowej , który ma chyba nawet podwójny oplot i wytrzyma ponad 150 bar...tylko nie wygląda tak efektownie....
Dla kolegi MalyPoznan pewnie chodziło o przewód na którym oplot jest widoczny... ja taki miałem wcześniej, ale mi przeciekał więc dorobiłem z przewodu do hydrauliki siłowej , który ma chyba nawet podwójny oplot i wytrzyma ponad 150 bar...tylko nie wygląda tak efektownie....

Subaru SVX -> Audi a4 1.8t -> Lexus IS300 -> Mazda 6 3.0 v6 ->Mazda rx8 -> Subaru Impreza WRX -> Toyota GT86->e60 535i
- MalyPoznan
- 0 gwiazdek
- Auto: Monster Leśniczy
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0