Hej,
Do sprzedania mam komplet opon. Opony w 100% sprawne, myślę że w dobrej cenie. Używane bez żadnych problemów cały zeszły sezon m.in. na Chorwacji.
Szczegóły, zdjęcia i ceny na stronce:
http://ifeellegacy.wordpress.com/2013/02/07/127/
Dla forumowiczów z tego forum ;) przy zakupie w komplecie proponuje takie ceny:
2szt (LP, PT): 375
2szt (PP, LT): 275
Komplet 4 szt: 600 PLN
Najlepiej odbiór osobisty w okolicach Gliwice - Katowice mogę też opony wysłać ale jeszcze nie wiem ile to będzie kosztować...
Pozdro
[s] Opony Bridgestone Potenza 225/45R17
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [s] Opony Bridgestone Potenza 225/45R17
Hmm.. myslalem ze to dobra cena bo na allegro z tym bieznikiem chodza po 200 za sztuke...
nie sa mi potrzebne wiec czekam na jakakolwiek oferte...
nie sa mi potrzebne wiec czekam na jakakolwiek oferte...
w związku z wydatkami jakie poszły na komunistę mogę zaproponować jaką butelkę dobrego trunku (skoro są niepotrzebne
) ,zawsze to jakaś oferta jak mają stać i gracić garaż 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No jest jakas...
Za dwie butelki grand marnier pojda... :)
Za dwie butelki grand marnier pojda... :)
ale Grand Marnier Cordon Jaune 0,7 czy Grand Marnier Louis-Alexander bo to zasadnicza różnica jest

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Mam już pytania na prv :D
To co z moja oferta?
Chyba jest dobra? ;)
To co z moja oferta?
Chyba jest dobra? ;)