Cewki zapłonowe do imprezy 97 turbo
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru STi GC8
- Polubione posty: 0
Re: Cewki zapłonowe do imprezy 97 turbo
cewki zapłonowe czy cewke do 97 rok jest jedna cewka na kolektorze ssącym
- darecki1981
- 5 gwiazdek
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru STi GC8
- Polubione posty: 0
kolego sympatyczny nowe cewki to po 400zł sztuka drogi temat ale na prawdę warto za montować nowe.
i pamiętaj ze przy dokręcaniu wciśnij palec między cewkę a głowicę i wtedy dociągnij śrubę bo szmaty lubią pękać i w tedy jest pi...... :)
Ja mam używki z mojego auta działały do seryjnego doładowania 1bar. powyżej tego auto przerywało.
i pamiętaj ze przy dokręcaniu wciśnij palec między cewkę a głowicę i wtedy dociągnij śrubę bo szmaty lubią pękać i w tedy jest pi...... :)
Ja mam używki z mojego auta działały do seryjnego doładowania 1bar. powyżej tego auto przerywało.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Witam, dzięki za podpowiedż,ale okazało się że nie potrzebuję cewek
Elektryk zresztą świetny wypiął całą elektrykę od zapłonu i doszedł sprawy.Okazało się że cewki nie domagały, ale powodem były kable elektryczne
zdenerwowało go to bo stwierdził że auto było zrobione byle jak (chłopaki od subaryn
)zrobił mi to w taki sposób jak powinno być zrobione!
Teraz chodzi jak żyleta, ustawił dawkę wtrysku, wyregulował przepustnicę.Panowie zupełnie inne auto
A na koniec powiedział nie jezdzij do garażowych fachowców od Subaru
Koszt elektryka 300 zł. Przewidywany koszt naprawy od kolegi z Subaru 2000 zł