Witam !
Niestety nie podszedł do Obk z nawiewem na tył :(, także mam do sprzedania genialna rzecz: rozkładany podłokietnik do Legacy Outback MY04-09.
Podłokietnik zastępuje standardową klapkę od centralnej konsoli i zamienia się w rozkładany podłokietnik. Po rozłożeniu podnosi się o ok 6cm w górę i 6 do przodu, akurat tyle, żeby wygodnie oprzeć prawy łokieć - mając rękę na kierownicy, co jest praktycznie niewykonalne przy std klapce.
Jest to część OEM, oferowana jako akcesoria m.in w US i JP. Ja kupiłem swój trzy lata temu w US.
Przykładowa oferta z nr części:
http://www.genuinesubaru.com/demo/html/ ... ior-c.html
Kolor tj w ciemnych wnętrzach LGC/OBK, stan niemal idealny: delikatna wgniotka na pokrywie (średnicy ok 2mm) i brak jednej śruby od dołu.
Montaż to odkręcenie zwykłej pokrywy na trzech śrubkach i wkręcenie rozkładanego podłokietnika.
Tj napisałem na wstępie nie pasuje do wersji z nawiewami na tył w konsoli środkowej (chyba tylko najwyższe H6 to miały)
Preferowany odbiór osobisty w Warszawie.
Cena 280zł
[S] Podłokietnik akcesoryjny do Legacy/Outback
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!