witam,
poszukuje zacisku hamulcowego jedno-tłoczkowego PP do Legacy III (BH) 125KM - stary wyzionął ducha :((
lub
jak by ktoś znał i podał wymiary (średnica i długość) tłoczka to byłbym bardzo happy bo bym go wtedy zregenerował ;)
[K] zacisk hamulcowy do legacy BH
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] zacisk hamulcowy do legacy BH
szukam pracy :(
" prawdziwą sztuką jest nie prowadzić, lecz utrzymać prowadzenie..."
Re: [K] zacisk hamulcowy do legacy BH
Hej :)
Jednotłoczek 266mm?
Mam takie, zdjęte z mojej Imprezy - do tego w kompelcie dwa zestawy naprawcze Autofrena - oddam za półdarmo, bo mi zalegają ;) Wisi to na kropce zresztą. Zainteresowany? :)
Jednotłoczek 266mm?
Mam takie, zdjęte z mojej Imprezy - do tego w kompelcie dwa zestawy naprawcze Autofrena - oddam za półdarmo, bo mi zalegają ;) Wisi to na kropce zresztą. Zainteresowany? :)
Re: [K] zacisk hamulcowy do legacy BH
zainteresowany TAK ale,BelegUS pisze:Hej :)
Jednotłoczek 266mm?
Mam takie, zdjęte z mojej Imprezy - do tego w komplecie dwa zestawy naprawcze Autofrena - oddam za półdarmo, bo mi zalegają ;) Wisi to na kropce zresztą. Zainteresowany? :)
tarcza 277mm :( wiec nic z tego
szukam pracy :(