SKRADZIONO FELGI!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: SKRADZIONO FELGI!!
FUX, akurat kiepski sobie temat wybrałeś do zabawy i tyle.
Bo tylko śmietnik się zrobił zupełnie tu niepotrzebny.
Bo tylko śmietnik się zrobił zupełnie tu niepotrzebny.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Samemu w tej zabawie uczestniczyłeś, więc...
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 00#p395700
sam wiesz.
jeżeli ktos nie ogarnia, to nie moja wina.
Nara.
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 00#p395700
sam wiesz.
jeżeli ktos nie ogarnia, to nie moja wina.
Nara.
moim zdaniem to nie jest temat do takich grypsów , ktos jak by kogos znał i był blisko , mogło by to sie źle skończyć.
Sa inne tematy do śmiania sie i robienia grypsów.
Moderator powinien posprzatac ten temat. Bo wszystkie te posty nie wnosza nic i nie pomagaja poszkodowanemu.
Takie moje zdanie.
Sa inne tematy do śmiania sie i robienia grypsów.
Moderator powinien posprzatac ten temat. Bo wszystkie te posty nie wnosza nic i nie pomagaja poszkodowanemu.
Takie moje zdanie.
FUX pisze: Samemu w tej zabawie uczestniczyłeś, więc...
viewtopic.php?p=395700#p395700
sam wiesz.
Ja uczestniczyłem ?
Chyba coś Ci się pomyliło milordzie.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru STi GC8
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Lukasz85.M pisze:Robi sie nie ciekawie...kto robi zemnie zlodzieja????
Ciekawe ile jeszcze osob sie zlapie na durny dowcip FUXa ...
Ci mniej kumaci, którzy z forum robią sobie tablicę ogłoszeń lub wpadają tutaj, jak na kropce dostana bana.

--------------------------------- ŻENADA
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, o 21:54 przez pszemq, łącznie zmieniany 1 raz.
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Tu nie jest Caritas Polska. Oddaj felgi lepiejpszemq pisze: Czemu ten temat nie jest jeszcze wykasowany przez admina????!!!!!
A tak na poważnie, to poczytaj kilka postów w temacie, to się zorientujesz, że dzieciuch FUX odkrył tajny kod, po którego wpisaniu, każdy widzi swój nick i nabrało się trochę ludzi.
to nie wiem czemu tego tematu nie można wykasować??takie żarty to może dla 16 latka śmieszne!!!!
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
zajebiste żarty, zwinęli komuś trochę kół to faktycznie, mega temat do żartów... ogarnij się człowieku.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
-
fedex
- 2 gwiazdki
- Auto: WRX STI '06 było '15 Mustang GT jest
Niekórzy przez całe życie pozostają dziećmi.Proponuję powtórzyć ten super żart jak Fuxowi coś zginie.
Jeszcze raz wyrazy współczucia z powodu skradzionych kół - mam nadzieję że się odnajdą ,a sprawca zostanie ukarany.
Jeszcze raz wyrazy współczucia z powodu skradzionych kół - mam nadzieję że się odnajdą ,a sprawca zostanie ukarany.
cyqan, ten kod jest starszy, niż to forum.
Nawet we FAQ jest info, tylko kto to czyta.

Nawet we FAQ jest info, tylko kto to czyta.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 249 razy
- Polubione posty: 531 razy
FUX, wełniana istoto. Czytasz wszystkie FAQ, manuale i RFC?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, wszystkie nie.
Zagrywka z you na tym forum wyskakiwała co jakiś czas. Fido pozdrawia w każdym poście, kolor you nie jest czarny, co jeszcze.
Ci, którzy załapali obrócili w żart, inni skupieni na sporadycznym bywaniu w innych działach prócz sprzedam, nawet nie przeczytali tego, co koledzy, który żart ogarnęli, napisali wyżej.
Mogę tylko ubolewać, że nie wszyscy żart załapali i poszło w takim kierunku.
Zagrywka z you na tym forum wyskakiwała co jakiś czas. Fido pozdrawia w każdym poście, kolor you nie jest czarny, co jeszcze.
Ci, którzy załapali obrócili w żart, inni skupieni na sporadycznym bywaniu w innych działach prócz sprzedam, nawet nie przeczytali tego, co koledzy, który żart ogarnęli, napisali wyżej.
Mogę tylko ubolewać, że nie wszyscy żart załapali i poszło w takim kierunku.

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
FUX, czytałeś pierwszy post? Kolegę okradli, a Ty prima aprilis w styczniu zrobiłeś... W każdym innym temacie, w którym powieliłeś żart jest spokój 

- kamilek5200
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2,5 A/T
Coś jeszcze ukradłem ? Zazwyczaj jak kradne to niose wszystko na barana i uciekam do lasu :D:D
Na prośbę ludu zamykam ten temat wklejając jeszcze raz wyjaśnienie dla wszystkich, którzy się mogą w przyszłości oburzyć.

Jeśli temat jest aktualny, proszę autora o założenie go od nowa, może tym razem pójdzie lepiejP: Dlaczego X zwraca się do mnie, choć wcale z nim nie dyskutowałam/-em?
O: Prawdopodobnie padłaś/-eś ofiarą zmiennej [ you ] (uwaga, tu jest zniekształcona pisownia -- gdybym pominął spacje wokół ,,you'', forum by zinterpretowało tę zmienną). Zmienna [ you ] powoduje, że w jej miejscu pojawia się nick osoby, która czyta właśnie tak spreparowany post, czyli Twój. Najłatwiej będzie mi zobrazować na przykładzie: zdanie ,,[ you ] czy rozumiesz już jak działa zmienna [ you ]?'' da następujący wynik:
FUX czy rozumiesz już jak działa zmienna [ you ]?
Uwaga, innym też sie zdarza użyć zmiennej [ you ], ale Fido i EterycznaŻołądź robią nagminnie :)
W pewnych przypadkach zmienna [ you ] może być czasowo wyłączona.