Witam,
Jak w temacie! Potrzebna jest mi wiązka elektryczna do subaru imprezy GT 97,98,99 rok. Nie musi mieć wszystkich kostek, nie ważne ,czy angol,czy europa.
Kontakt 506462666
[K] Wiązka elektryczna instalacja Subaru impreza GT 98
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Wiązka elektryczna instalacja Subaru impreza GT 98
posiadam taka z 99rok z angola
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
O pięknie. Myślisz, że będzie pasowała do 97/98? Mógłbyś zrobić instalacji kilka zdjęć? Komputer na ile pinów? Jakie kolory wtyczek? Jakie oznaczenie komputera?
ostatnio przerabialem temat 97 gt i 99 gt nie pasuja do siebei roznia sie wszystkim
Mam rocznik 98,ale podobno wązka jest poliftowa ale modelowo 97-98. Tak czy inaczej mógłbyś mi podać oznaczenie kompa, ilość wtyczek i może zdjęcie poglądoweinstalacji?
v1-2 pasuja v3-4 pasuja v5-6 pasuja ,podesli fotki silnika i ci powiem ktora jest wersja
to jest wersja 4 wiec 5 nie podejdzie musiasz mies wersje 3lub 4 ab podeszlo
To powiedz mi gdzie tego szukać, to będę dużą flaszkę wisiał.
raczej w uk ,tego jest b duzokikosz31 pisze:To powiedz mi gdzie tego szukać, to będę dużą flaszkę wisiał.