FELGI MAGNEZOWE + OPONY 17' 5X100 SUBARU IMPREZA!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
FELGI MAGNEZOWE + OPONY 17' 5X100 SUBARU IMPREZA!
DO SPRZEDANIA FELGI MAGNEZOWE 17X75 ROZSTAW ŚRUB 5X100, WRAZ Z OPONAMI Z MOJEJ SUBARU IMPREZY GC8. FELGI PASUJĄ DO MODELI OD 1993R DO 2005R.
FELGI W WZOROWYM STANIE (PROSTE, NIGDY NIE MALOWANE, NIE PROSTOWANE). OPONY TO SLICK MARKGUMA (PRODUKCJA 2012R, PRZEBIEG OPONY OK. 1000KM SPOKOJNEJ JAZDY). KOŁA NIGDY NIE BYŁY UŻYWANE W SPORCIE (JEŹDZIŁY W MOIM KLASYKU-UŻYWANE WEEKENDOWO I PEDANTYCZNIE)!
WEDŁUG ZAPEWNIEŃ PRODUCENTA FELGI PASUJĄ POD ZACISK BREMBO!
CENA 2500ZŁ!
ZADZWOŃ USTALIMY CZY KOŁA PASUJĄ DO TWOJEGO AUTA!
TELEFON 726-998-611
FELGI W WZOROWYM STANIE (PROSTE, NIGDY NIE MALOWANE, NIE PROSTOWANE). OPONY TO SLICK MARKGUMA (PRODUKCJA 2012R, PRZEBIEG OPONY OK. 1000KM SPOKOJNEJ JAZDY). KOŁA NIGDY NIE BYŁY UŻYWANE W SPORCIE (JEŹDZIŁY W MOIM KLASYKU-UŻYWANE WEEKENDOWO I PEDANTYCZNIE)!
WEDŁUG ZAPEWNIEŃ PRODUCENTA FELGI PASUJĄ POD ZACISK BREMBO!
CENA 2500ZŁ!
ZADZWOŃ USTALIMY CZY KOŁA PASUJĄ DO TWOJEGO AUTA!
TELEFON 726-998-611
Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, o 18:05 przez jdm, łącznie zmieniany 1 raz.
Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

Re: FELGI MAGNEZOWE + OPONY 17' 5X100 SUBARU IMPREZA!
Felgi zakupiłem razem z moją Imprezą w Anglii. Angielski właściciel zakupił owe felgi jako nowe i od niego posiadam informację, że pasują pod Brembo. Jeśli chodzi o firmę, to niestety nie wiem jaka to firma (na felgach nie ma nazwy producenta). Szukałem info w necie, ale nie ma podobnego produktu.

to skąd wiadomo, że magnezowe?
Jak byś je poobijał, poobdzierał ranty i przez to spuścił cenę do 800pln to biorę do evo-eatera

Jak byś je poobijał, poobdzierał ranty i przez to spuścił cenę do 800pln to biorę do evo-eatera

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Poprzedni właściciel udzielił mi takiej informacji. Od jutra zaczynam je obijać, obcierać ranty i oddam Ci za 500zł 

no i gitara, tylko nie pokrzyw 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Magnez taki reklamowany jest do celow zdrowotnosciowych - moze po prostu obgryzc?
Pzw,
MCC

Pzw,
MCC
bo rota jest znana z tego, że robi "repliki"... Z plasteliny 

Jaco46VR, dzięki za zidentyfikowanie producenta 

jeśli to faktycznie magnezowe, to na pewno nie Rota, a że wygląda tak samo, lub prawie tak samo, to typowe, bo oni kopiują wzory. 

No to przyjmijmy że to Rota, lub kopia skopiowanej kopi roty

Ja posiadam falgi 17 rota kopia prodraiva PFF i powiem że jak na 17 to były lekkie :) zastrzeżenia można mieć ponoć co do wytrzymałości ale to zależy od użytkowania - ja jestem zadowolony z moich . 

up

up...

podana na początku postumcc pisze:jaka cena?
MCC