Jak w temacie, stan bdb, proste, gałki sprawne.
Zdjecie i info na pw
(S) Wahacze przednie ALU do GT gc8 gf8
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: (S) Wahacze przednie ALU do GT gc8 gf8
Cena i zdjecia jakies supertajne sa?
Jacek "AMI" Rudowski
hej jestem zainteresowany podaj dane do siebie nr tel skąd jesteś? potrzebuję foty.
-
forumowicz
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Zanim kupisz o tego gościa radzę przeczytać jakie są opinie na jego temat na facebookowym forum subaru
https://www.facebook.com/groups/4329553 ... ment_reply
Z racji tego że między nami mamy mocno nieuczciwego sprzedawce, który po moim komentarzu w jego poście zablokował mnie abym nie mógł dalej pisać.
Ostrzegam przed zakupami u niejakiego OskaRS znanego też jako GtoSkar i Oskar Gosławski
Owa osoba sprzedała mi osobiście tą oto prostą felgę (zarzekał się przez tel że na bank jest prosta, że jest jedynie porysowana)
okazała się tak prosta:
Innemu znajomemu sprzedał prawie sprawne cewki zapłonowe, problem w tym że pod gumkami owinął je taśmą izolacyjną.
Na hasło o zwrot, znajomy usłyszał, żeby wybrał sobie coś innego z jego przedmiotów, bo on kasy nie ma.
ktoś jeszcze kupił felerne graty?
NIE POLECAMY
https://www.facebook.com/groups/4329553 ... ment_reply
Z racji tego że między nami mamy mocno nieuczciwego sprzedawce, który po moim komentarzu w jego poście zablokował mnie abym nie mógł dalej pisać.
Ostrzegam przed zakupami u niejakiego OskaRS znanego też jako GtoSkar i Oskar Gosławski
Owa osoba sprzedała mi osobiście tą oto prostą felgę (zarzekał się przez tel że na bank jest prosta, że jest jedynie porysowana)
okazała się tak prosta:
Innemu znajomemu sprzedał prawie sprawne cewki zapłonowe, problem w tym że pod gumkami owinął je taśmą izolacyjną.
Na hasło o zwrot, znajomy usłyszał, żeby wybrał sobie coś innego z jego przedmiotów, bo on kasy nie ma.
ktoś jeszcze kupił felerne graty?
NIE POLECAMY
Witam, jesli ktoś ma wątpliwości czy u mnie kupować , a spośród około setki osób Ty jesteś jedynym niezadowolomym prosze o kontakt a chętnie przekażę korespondencje pomiedzy mną a ,,forumowiczem". Felga okazała się krzywa to fakt, ale chciałem zwrócić pieniądze tak aby kupujący wyslal mi ją spowrotem za pobraniem tak jak ja to zrobiłem. Kupujący stwoerdzil ze mam mu oddać 20zl więcej nie wiem z jakiej racji. Do końca naszych rozmów mówiłem, że zwrócę pieniadze jesli wysle mi paczke za pobraniem, po prostu nie mialem obecnie dostepu do konta, poza tym chcislem mieć pewność, że felge otrzymam spowrotem.
Co do twojego kolegi, wyjąłem cewki z jezdzacego samochodu, wysłałem, ponoć nie są sprawne, więc poprosilem o zwrot wysyłką za pobraniem i jakos twój kolega nie robil z tego problemu, pieniądze oddalem i sprawa jest zalatwiona. Twój znajomy nie uslyszal nic z takich rzeczy, tylko zapytalem czy moze potrzebuje coś innego to bym zamienił. Z umowy z nim się wywiazalem, ty wolales zacząć wyzywać i narzekac na to ze nie będziesz jeździł na poczte itp, ja jakos moglem jechać Ci ją wysłać. Nie mam możliwości sprawdzenia wszystkich części, ale nawet w takich sytuacjach jak ta chciałem zwrócić pieniądze i mieć towar spowrotem, niestety to Ci nie pasowało.
Jeśli na prawde ktoś bierze przewage jednego człowieka ponad setke osób zadowolonych z zakupów u mnie to prosze o kontakt, chetnie udostępnie naszą korespondencje.
Pozdrawiam
Co do twojego kolegi, wyjąłem cewki z jezdzacego samochodu, wysłałem, ponoć nie są sprawne, więc poprosilem o zwrot wysyłką za pobraniem i jakos twój kolega nie robil z tego problemu, pieniądze oddalem i sprawa jest zalatwiona. Twój znajomy nie uslyszal nic z takich rzeczy, tylko zapytalem czy moze potrzebuje coś innego to bym zamienił. Z umowy z nim się wywiazalem, ty wolales zacząć wyzywać i narzekac na to ze nie będziesz jeździł na poczte itp, ja jakos moglem jechać Ci ją wysłać. Nie mam możliwości sprawdzenia wszystkich części, ale nawet w takich sytuacjach jak ta chciałem zwrócić pieniądze i mieć towar spowrotem, niestety to Ci nie pasowało.
Jeśli na prawde ktoś bierze przewage jednego człowieka ponad setke osób zadowolonych z zakupów u mnie to prosze o kontakt, chetnie udostępnie naszą korespondencje.
Pozdrawiam
-
forumowicz
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hnie próbuj się wybielac,no skrzynia i cewkidla przykładu tez są badziewne i wciskasz ludzia kit !