S tłumik
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
S tłumik
Witam,
sprzedam, zamienię, bądź odkupie tłumik końcowy do imprezy gx 2.0 z 2002r. Mój aktualny jest dość głośny, na krótkich trasach jest on fajny ale przy dłuższej jeździe staje się uciążliwy. Choć wydobywa ładne brzmienie z wolnossącego motoru to trochę to słabo wygląda jak auto słychać a nie jedzie za bardzo. Moze ktoś potrzebuje akurat taki? Mi jest potrzebny trochę cichszy ale nie za cichy znów. Chętnie kupie coś kompromisowego za nie wygórowana cenę.
sprzedam, zamienię, bądź odkupie tłumik końcowy do imprezy gx 2.0 z 2002r. Mój aktualny jest dość głośny, na krótkich trasach jest on fajny ale przy dłuższej jeździe staje się uciążliwy. Choć wydobywa ładne brzmienie z wolnossącego motoru to trochę to słabo wygląda jak auto słychać a nie jedzie za bardzo. Moze ktoś potrzebuje akurat taki? Mi jest potrzebny trochę cichszy ale nie za cichy znów. Chętnie kupie coś kompromisowego za nie wygórowana cenę.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2014, o 20:34 przez strokus20, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: SZK tłumik
Raczej przelotowy, cena nie wiem ile może kosztować, może jakieś propozycje, podpowiedzi.?
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: SZK tłumik
Też miałem ten problem gdy miałem końcówkę z kwasówki wm sport szczególnie głośno robiło się przy prędkościach autostradowych, od jakiegoś czasu znajnomy sprzedał mi końcowy wydech cherry bomb i jest cichszy od tamtego na niskich obrotach, zaś na wyższych nadal wyraźnie słychać boxera
"OLD SUBARU NEVER DIE"
Re: S tłumik
Witam po małej przerwie, zamontowałem w imprezie tłumik końcowy z imprezy GT bodajże, z podwójną końcówka. Jest on cichy i jak na razie będę na nim jeździł.
A więc mam do sprzedania przelotowy tłumik. Jest on dość głośny. Trzeba mu dospawać kryzę do połączenia z układem bo musiałem go obciąć bo był na stałe zespawany. Łub jak kto woli obciąć jeszcze krócej i pospawać już u siebie na aucie.
Cena do uzgodnienia,
A więc mam do sprzedania przelotowy tłumik. Jest on dość głośny. Trzeba mu dospawać kryzę do połączenia z układem bo musiałem go obciąć bo był na stałe zespawany. Łub jak kto woli obciąć jeszcze krócej i pospawać już u siebie na aucie.
Cena do uzgodnienia,
szukam "czegoś" z czym będzie moża wytrzymać w trasie.... wiec z tego co opisałeś raczej mi nie odpowiada.. ale dzięki za szczerość..:)
z tego o czym " nausznie" się mogłem to końcowy H&S byłby najlepszm kompromisem..
pozrdo
z tego o czym " nausznie" się mogłem to końcowy H&S byłby najlepszm kompromisem..
pozrdo
Na trase to on odpada raczej, choc krotkie odcinki czy miasto jezdzi sie bardzo fajnie.