[S]Części do VW T4
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S]Części do VW T4
Posiadam do sprzedania szeroki asortyment części do VW T4:
-silniki,skrzynie i zawieszenia
-części blacharskie
-wyposażenie wnętrza/caravelle,multivan/
dotyczy modeli z lat 98-2003
Możliwość wystawienia faktury,info na PW lub pod nr tel. 0510 299 269
-silniki,skrzynie i zawieszenia
-części blacharskie
-wyposażenie wnętrza/caravelle,multivan/
dotyczy modeli z lat 98-2003
Możliwość wystawienia faktury,info na PW lub pod nr tel. 0510 299 269
PAWKA
Re: [S]Części do VW T4
A ile byś chciał za komplet środka gdybym sobie kupił T4 blaszaka , wybił okienka i chciał zrobić multivana ???
Podejmujesz się robocizny ???
Podejmujesz się robocizny ???
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Kupno blaszaka nic Ci nie da ponieważ nie przerobisz go na osobowy/porąbane przepisy/,musisz szukać auta który już jest zarejestrowany na 7 lub 9 osób bez względu na to jak wygląda i do czego służy.Co do przeróbki to niestety mimo wielkich chęci nie jestem w stanie zrobić gdyż nie posiadam nawet skromnego garażu/subarak stoi pod chmurą/.Koszt środka zależy od modelu jaki chcesz,to co sprzedają na Allegro w większości są to środki z lat 90 które są tzw. zwykłe tj.szare.Ja specjalizuję się w środkach występujących w dwóch wersjach ATLANTIS i GENERATION.Są one kolorowe i pochodzą z lat 2002-03.Teraz należy się zdecydować czy chcesz fotele przykręcane do podłogi czy też mocowane na szynach/tak jak w T5/.Co do ceny to mogę Ci zaproponować coś takiego za 6kpln.W skład wejdzie oprócz środka:
-konsola miękka z poduchami
-szyby boczne tylne
-szyba boczna przesuwana
W wolnej chwili postaram się wkleić zdjęcia obu modeli abyś miał porównanie i zapytam się znajomych ile sobie cenią za włożenie tego do wnętrza/miejscowy gość który bawi się w takie rzeczy/
-konsola miękka z poduchami
-szyby boczne tylne
-szyba boczna przesuwana
W wolnej chwili postaram się wkleić zdjęcia obu modeli abyś miał porównanie i zapytam się znajomych ile sobie cenią za włożenie tego do wnętrza/miejscowy gość który bawi się w takie rzeczy/
PAWKA
Niestety nie,znalezć T3 Multivana jest dużym problemem w niemczech.Ja tylko specjalizuję się w T4,ale mogę obiecać że będę miał na uwadze i jak tylko spotkam to dam znać.
PAWKA
Zapomniałem dodać że co do silników i zawieszenia to tyczy się to tylko modeli 2.5TDI/102km/ i 2.5TDI/150km/
PAWKA
ehh.. tesknie czasem za swoim multivankiem..
pawka35, 2000, juz ten fotelami na szynach, niestety/stety byl w automacie.
automat w takim aucie w dieslu mus, ale nie taki syficzny..
Anogregski pisze:ehh.. tesknie czasem za swoim multivankiem..

PAWKA
pawka35 pisze: ,zrobiłem kilka kkm starszą T4 i muszę przyznać że dno-głośno ,chodzi jak chce no i pożera niesamowite ilości ON
z automatem?
moj byl ok jak dzialal

to pasatowski automat ktory nijak pasuje do dwutonowej krowy, w dodatku z zupelnie niewydajnym chlodzeniem ATFu.
remont(min 2 k eur) srednio co 60 kkm, chyba ze sie zrobi zmote jak ja chili dod. chlodnice - wtedy dwa razy tyle TYLKO.
mam teorie spiskowa, ze to trick co by przetargi panstwowe wygrywac zanizajac cene, a odbic sobie na naprawach - te vw w wersjach polizei, ambulans czy taxi zawsze mialy automat.
to syncro w t4 czy t5?
dla mnie to troche za wolne w zakretach.. jak ktos raz sprobuje szuruburu to potem ciezko sie jezdzi takim kioskiem ruchu.. ale jako camperek na weekendy by sie przydal..najchetniej z podnoszonym dachem, bez klamotow californi w srodku i syncro

Tak w automacie,sam byłem w szoku że nie benz. a zwykły 2.4D ,na początku palił w normie tzn,przy mojej jezdzie 9-10 w trasie ale jak zrobiliśmy nim w pół roku ok 40kkm to wymiany filtrów,zawieszenia i cholera wie czego jeszcze nic nie dały i wpyla od 13l wzwyż.A kolesia syncro jest w budzie T4 środek Atlantisa ale bez szyn,chciał na zwykłych bo szyny strasznie ciężkie są .Z moich wyliczeń wyszło że taniej jest złożyć samemu niż kupić gotowca bo w cenie Multivana z początku produkcji/czyli badziewia/masz rocznikowo to samo lecz wizualnie i jezdnie 2000-2003.Już mnie poinstruowali fachowcy jak to zrobić coby zbyt dużo nie wydać
PAWKA
moj 2,5 tdi palil w miescie 9 litrow, na trasie od 7,5 do 12
wersja full wypas.. trzy nagrzewnice, ogrzewanie postojowe, szpera EDS, komp pokladowy, klima, szyny, ogrzewane siedzenia itp..
ehh..
oo foty znalazlem(z ogloszenia sprzedazy):
http://picasaweb.google.com/grzegorz.lewy/MultivanII
nie zapomne jak mlody majac 3 lata mowil zima: tato, chodzmy do multivana bo zimno..
moze wrzuce webasto do obk'a.. hmm ...
wersja full wypas.. trzy nagrzewnice, ogrzewanie postojowe, szpera EDS, komp pokladowy, klima, szyny, ogrzewane siedzenia itp..
ehh..
oo foty znalazlem(z ogloszenia sprzedazy):
http://picasaweb.google.com/grzegorz.lewy/MultivanII
nie zapomne jak mlody majac 3 lata mowil zima: tato, chodzmy do multivana bo zimno..
moze wrzuce webasto do obk'a.. hmm ...
nawet mi do dzis do glowy nie przyszloSo What! pisze: sam se kupiłeś niebieskiego Multivana![]()

niezle