[S] Swap Ej207 + 6MT

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
misiek00781
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza GT
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Swap Ej207 + 6MT

Post 6 lut 2016, o 00:28

Witam. W końcu z bólem serca zdecydowałem się na sprzedaż Swapa który miał wylądować w mojej Imprezie. Co tutaj dużo opisywać... to chyba jeden z najbardziej poszukiwanych modów w subaru i dobrze znany. W skład którego wchodzi :
1. Silnik Ej207 - "półzamknięty" blok,AVCS itd. Rocznik 2003, podobno 76k przebiegu. Silnik był przed wyjęciem odpalony i osłuchany, nie wykazywał żadnych oznak nieprawidłowości. Jest z kompletnym osprzętem tzn. kolektory, wtryski, turbo, itd itd. poprostu komplet. BRAK IC !!
2. Skrzynia 6MT+dyfer+wał - koncówka kodu 2CA czyli bez DCCD oczywiscie, szpery przód tył suratec, BRAK WYBIERAKA !!

Jeśli z kupującym dogadamy się co do ceny dorzucę jeszcze półosie przód, zwrotnice przód, wahacze alu i 2 Mcpersony na grubej sztycy. Czyli w zasadzie cały przedni zawias.
Za całego Swapa chciałbym 12500zł
Pozdrawiam Michał

UWAGA. Zestaw będzie aktualny pewnie przez jakis tydzien-dwa. Ponieważ mam okazję kupić w dobrej cenie coś co na tą chwilę niestety jest mi bardziej potrzebne :wall:

Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki SUBARU ;-)

bujak27
4 gwiazdki
Auto: wrx

Re: [S] Swap Ej207 + 6MT

Post 6 lut 2016, o 01:20

Biorę

misiek00781
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza GT

Re: [S] Swap Ej207 + 6MT

Post 6 lut 2016, o 02:36

Wyglada na to ze sprzedane ;-)
Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki SUBARU ;-)

ODPOWIEDZ