Gdzie kupić ? Pomocy

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
pawelllg
0 gwiazdek
Auto: Legacy 2007
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Gdzie kupić ? Pomocy

Post 6 wrz 2008, o 04:37

Witam. Jestem od niedawna użytkownikiem amerykanskiej wersji Subaru Legacy rocznik 2007.
Poszukuję namiarów na tylne lampy w wersji europejskiej. Gdzie można kupić części do Subaru w dobrej cenie? Pytam bo na podlasiu chyba cienko z tym tematem .... Pozdrawiam

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Re: Gdzie kupić ? Pomocy

Post 6 wrz 2008, o 15:10

Może zacznij od podzwonienia po "katalogu firm". Przecież mogą Ci przesłać na podlasie.

carfit
3 gwiazdki
Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne

Post 6 wrz 2008, o 21:29

pawelllg pisze:Witam. Jestem od niedawna użytkownikiem amerykanskiej wersji Subaru Legacy rocznik 2007.
Poszukuję namiarów na tylne lampy w wersji europejskiej. Gdzie można kupić części do Subaru w dobrej cenie? Pytam bo na podlasiu chyba cienko z tym tematem .... Pozdrawiam
O ile sie nie myle to tylna lampa w wersji EU nie pasuje do USA, ( kształtem ) coś tam trzeba majstrowac, ale większym ekspertem jest nbapewno Xbike :cofee:

pawelllg
0 gwiazdek
Auto: Legacy 2007

Post 10 wrz 2008, o 03:56

Witam ponownie. W Polsce będę dopiero za 3 tygodnie i wtedy przypłynie Subaru, myślałem że znacie jakieś pewne miejsca. W Salonie tylne lampy wycenili mi na 800 PLN za sztukę ... nie mało :roll:
Dodam że w USA tylną lampę można kupić u dealera za 150 $

szczur75
3 gwiazdki

Post 10 wrz 2008, o 08:19

pawelllg pisze: Dodam że w USA tylną lampę można kupić u dealera za 150 $
Ale w wersji US...

ODPOWIEDZ