Witam. Jestem od niedawna użytkownikiem amerykanskiej wersji Subaru Legacy rocznik 2007.
Poszukuję namiarów na tylne lampy w wersji europejskiej. Gdzie można kupić części do Subaru w dobrej cenie? Pytam bo na podlasiu chyba cienko z tym tematem .... Pozdrawiam
Gdzie kupić ? Pomocy
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Gdzie kupić ? Pomocy
Może zacznij od podzwonienia po "katalogu firm". Przecież mogą Ci przesłać na podlasie.
-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
O ile sie nie myle to tylna lampa w wersji EU nie pasuje do USA, ( kształtem ) coś tam trzeba majstrowac, ale większym ekspertem jest nbapewno Xbikepawelllg pisze:Witam. Jestem od niedawna użytkownikiem amerykanskiej wersji Subaru Legacy rocznik 2007.
Poszukuję namiarów na tylne lampy w wersji europejskiej. Gdzie można kupić części do Subaru w dobrej cenie? Pytam bo na podlasiu chyba cienko z tym tematem .... Pozdrawiam

Witam ponownie. W Polsce będę dopiero za 3 tygodnie i wtedy przypłynie Subaru, myślałem że znacie jakieś pewne miejsca. W Salonie tylne lampy wycenili mi na 800 PLN za sztukę ... nie mało
Dodam że w USA tylną lampę można kupić u dealera za 150 $

Dodam że w USA tylną lampę można kupić u dealera za 150 $
Ale w wersji US...pawelllg pisze: Dodam że w USA tylną lampę można kupić u dealera za 150 $