[K] Przygarnę łącznik ramion wycieraczek
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Przygarnę łącznik ramion wycieraczek
Ma ktoś może na zbyciu łącznik ramion wycieraczek z tymi plastikami, w które wciska się przeguby do Forka SF5? W GC są chyba takie same, nie wiem jak w nowszych modelach. Plastiki mogą być wyrobione, byleby nie były połamane. Mogą być nawet angliki, to nie ma znaczenia. Chcę na ich podstawie dorobić nowe na drukarce 3D. Jak ktoś jest w stanie mi takie podesłać, odwdzięczę się jakimś skromnym groszem albo na wymianę odeślę nowe dorobione przeguby 

-
uchalopagos
- 2 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Przygarnę łącznik ramion wycieraczek
kupiłem kiedyś nowe w ASO za 50zł kod OEM to 86527FA060
-
uchalopagos
- 2 gwiazdki
Używki są badziewne, aha i niektórzy mówią ze pasują od angola ale to bzdura
To musiało być bardzo dawno bo obecnie ponad 200pln chcą za jedno ramię. I ja nie chcę używek wstawiać do siebie tylko na ich podstawie dorobić nowe plastiki do ramion na drukarce 3D. Dlatego mogą być nawet używki angliki.
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Długie ramię pasuje idealnie,krótkiego jeszcze nie sprawdzałem.uchalopagos pisze:Używki są badziewne, aha i niektórzy mówią ze pasują od angola ale to bzdura
-
uchalopagos
- 2 gwiazdki
kupowałem na jesieni ;)
od anglika drążek jest "skręcony" o dobry kąt ale w druga stronę. Kupiłem, przymierzałem i nie pasuje. Kiedyś ktoś pisał że mozna kupić takie plastiki ale nie spotkałem się z nimi mimo poszukiwań. Pisz do ASO Zadanowicz w Gdańsku, może Ci podeślą ;) Drukarki 3d są dobre ale musiałbyś mieć jakąś stereolitografie bo chyba tylko na takiej uzyskasz wymaganą dokładność.
od anglika drążek jest "skręcony" o dobry kąt ale w druga stronę. Kupiłem, przymierzałem i nie pasuje. Kiedyś ktoś pisał że mozna kupić takie plastiki ale nie spotkałem się z nimi mimo poszukiwań. Pisz do ASO Zadanowicz w Gdańsku, może Ci podeślą ;) Drukarki 3d są dobre ale musiałbyś mieć jakąś stereolitografie bo chyba tylko na takiej uzyskasz wymaganą dokładność.
Ostatnio zmieniony 2 mar 2016, o 19:44 przez uchalopagos, łącznie zmieniany 1 raz.
Powtórzę jeszcze raz, nie ma znaczenia czy pasuje, potrzebuję na wzór żeby dorobić nowe, koszt wyjdzie kilka złotych za sztukę. To ma ktoś?
Takie elementy nie są żadnym problemem.uchalopagos pisze:Drukarki 3d są dobre ale musiałbyś mieć jakąś stereolitografie bo chyba tylko na takiej uzyskasz wymaganą dokładność.
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Mam jedno ramię z dwoma końcówkami,trochę strach mi je wyrywać bo leżą na zapas.
Ten plastik składa się z dwóch części więc może to nie być takie łatwe te dorobienie.
Mogę Ci podesłać w zamian za kilka nowych plastików.
ps.te które posiadam są z modelu MY 03
Ten plastik składa się z dwóch części więc może to nie być takie łatwe te dorobienie.
Mogę Ci podesłać w zamian za kilka nowych plastików.
ps.te które posiadam są z modelu MY 03
Ktoś może potwierdzić że są takie same jak w starszych rocznikach?
Ktoś coś może kojarzy czy srednica tych plastików jest taka sama?
P.S.
P.S.
Jesteś pewien że to numer części do forka SF5? Bo mi EPC wypluwa 86521FC020.uchalopagos pisze:kupiłem kiedyś nowe w ASO za 50zł kod OEM to 86527FA060