[S] wskazniki Greddy doladowanie, temperatura spalin
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] wskazniki Greddy doladowanie, temperatura spalin
Jak w temacie posiadam dwa wskazniki Greddy na sprzedaz. Boost jest w pelni sprawny ze wszytkim co potrzebne do podlaczenia, temperature spalin mam tylko wskaznik ( podswietlenie chyba nie dziala ) oddam obydwa za 500zl albo za lepsza oferte. Jako platnosc preferuje paypal ale tez moze byc wplata na konto, nie wysylam za popraniem. prosze o kontakt meilowy na [email protected]

Ostatnio zmieniony 17 lis 2015, o 15:16 przez malinWRX, łącznie zmieniany 2 razy.
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Re: [S] wskazniki Greddy doladowanie, temperatura spalin
Nie chcę się czepiać,ale wskaźnik odłączony nie powinien pokazywać zero?
Zapomnialem dodac ze zdjecie jest tylko podgladowe z internetu.koziolek pisze:Nie chcę się czepiać,ale wskaźnik odłączony nie powinien pokazywać zero?
Gorczyk poprosze fotki na maila [email protected] dziekiGorczyk pisze:Mam boost AEM możemy die podmienić