[S] Felgi 5x100 Subaru Foreser 16 cali ET48 - sprzedane
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Felgi 5x100 Subaru Foreser 16 cali ET48 - sprzedane
Siema. Na sprzedaż posiadam sześć sztuk felg z Subaru Forestera. 5x100 et48 średnica 16 cali
Cztery sztuki sprawne a pozostałe dwie dorzucam gratis do zestawu. Uszkodzone są następująco. Pierwsza sztuka uderzona w rant który został wyprostowany , ale felga mimo to jest krzywa. Druga sztuka była spawana , ale jest prosta i wyważa się bez problemu jednak fakt spawania wg mnie kwalifikuje ją jako uszkodzoną dlatego dokupiłem sprawna felgę.
Pozostałe felgi wyważają się bez problemu i są proste.
Cena 450 złotych + koszty wysyłki.
Cztery sztuki sprawne a pozostałe dwie dorzucam gratis do zestawu. Uszkodzone są następująco. Pierwsza sztuka uderzona w rant który został wyprostowany , ale felga mimo to jest krzywa. Druga sztuka była spawana , ale jest prosta i wyważa się bez problemu jednak fakt spawania wg mnie kwalifikuje ją jako uszkodzoną dlatego dokupiłem sprawna felgę.
Pozostałe felgi wyważają się bez problemu i są proste.
Cena 450 złotych + koszty wysyłki.
Ostatnio zmieniony 5 mar 2016, o 12:19 przez ziom, łącznie zmieniany 4 razy.