[K] Nakrętki wąskie kupię pilnie
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Nakrętki wąskie kupię pilnie
Kupię pilnie nakrętki do felg, tylko wąskie, bo niedużo jest na nie miejsca w feldze. Chcę szybko kupić, bo bez tego nie założę letniego kapcia ;)
Chyba, że ktoś może polecić dobre nowe nakrętki. Te niby zabezpieczające to coś dają?
Chyba, że ktoś może polecić dobre nowe nakrętki. Te niby zabezpieczające to coś dają?
Re: [K] Nakrętki wąskie kupię pilnie
Wąskie? Znaczy jakie? Jak bardzo wąskie? 13mm? 15 mm? Tylko nie wiem czy gwint szpilki nie wyjdzie bokiem. Jeszcze miejsce na klucz potrzebujesz w tym otworze, więc nie możesz mieć większej niż 10 mm. Tak strzelam.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
Są takie, z wieloklinem w środku, nim poprzez nasadkę dodaną w komplecie dokręcasz nakrętki.
Sądzę że mówisz o nakrętkach zabezpieczających. Czyli ok 200 pln za 4 szt. x 5 kpl. daje nam potrzebnych 20 szt.
No chyba że się mylę i są takie zwykłe.
No chyba że się mylę i są takie zwykłe.
Koledzy nie mieszajcie na pewno chodzi o takie cosik
http://allegro.pl/nakretki-waskie-imbus ... 23737.html
Maja tez do subaru gwint M12x1.25
http://allegro.pl/nakretki-waskie-imbus ... 23737.html
Maja tez do subaru gwint M12x1.25
Kiedy my lubimy.
Ciekawe czy założyciel wątku jest jeszcze "pilnie" zainteresowany?
Ciekawe czy założyciel wątku jest jeszcze "pilnie" zainteresowany?
Jest zainteresowany, tylko nie wiem, po co ta szydera. I oba linki są do nakrętek, które u mnie by pasowały. Wąskie to znaczy takie, że razem z adapterem mogą mieć max 20 mm średnicy. Są takie zarówno zwykłe, jak i zabezpieczające.
Fajnie l_ewy, że się pośmiałeś, ale może masz takie do sprzedania?
Fajnie l_ewy, że się pośmiałeś, ale może masz takie do sprzedania?
Widzisz, właśnie mam podobne ale założone.rosaskc pisze: Fajnie l_ewy, że się pośmiałeś, ale może masz takie do sprzedania?
Kupiłeś już? Te które wkleił DAYCO? Cena niska, wysyłka natychmiast.
Tak, już zakupiłem, ale inne niż wysyłał DAYCO. Dołożyłem "parę" złotówek, ale są niby zabezpieczające - coś w stylu jak podesłał ccwrc, z nasadowym adapterem.
Nawet jeśli pro-złodzieja nie powstrzymają, to chociaż zwykły ciamajda z kluczem 19 czy imbusem mi koła nie zwinie
Nawet jeśli pro-złodzieja nie powstrzymają, to chociaż zwykły ciamajda z kluczem 19 czy imbusem mi koła nie zwinie