Kupię opony używywane 195/70 R14
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
KamilR
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 1999 1,6 95 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kupię opony używywane 195/70 R14
Cześć. Poszukuję używanych opon do subarynki w rozmiarze 195/70 R14 . Letnie lub zimowe, ważne jest aby nie były spraciałe i żeby bieżnik nadawał się jeszcze na jakieś 2 lata.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
Re: Kupię opony używywane 195/70 R14
Kup chinskie nowe ja jak mialem krysys finansowy i przecialemnopone to wlasnie tak zrobilem i szczeze bylem z nich nardzo zadowolony w stosunku jakosc /cenaa to byly wysmienite teraz jezdzi na nich maz kuzynki i tez jest bardzo zadowolony
-
KamilR
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 1999 1,6 95 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Konto usunięte , nie rozumiem, takie mam założone wiec takich szukam. czlapus czasem bywa tak że ktoś już czegoś nie potrzebuje a komuś może się przydać a więcej niż 3 lata nie mam zamiaru jeździć swoją imprezką.
Ok czaje szkoda ze swoje sprzedalem byly noweczki praktycznie moze z 5000km zrobilem na nich ale coz niema co plakac nad rozlanym mlekiem;D