[S] Wanna - kuweta do bagażnika OBK MY 2005

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
maup
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Osiołek II - Subaru Outback MY05 2,5 A/T
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Wanna - kuweta do bagażnika OBK MY 2005

Post 22 sie 2016, o 15:19

Cześć

Mam do sprzedania taki oto szatański wynalazek:

Obrazek

Kuweta / wanna / wkład -- jak zwał tak zwał, w każdym razie można przewozić rozmaite rzeczy lub osoby, które mogłyby pokalać nieskazitelność wykładziny w kufrze.
Dla mnie średnio przydatna bo nad wyraz często korzystam z przestrzeni powstałej po złożeniu tylnych oparć, w czym kuweta by skutecznie przeszkadzała, ale wierzę głęboko, że na pewno ktoś o takim właśnie wynalazku śni po nocach. No to niech ma ;)
W rozliczeniu bardzo chętnie przyjmę roletę bagażnika do tego samego automobilu:
Obrazek
Cena hmmm... na Allegro widziałem chyba po 450 zł, powiedzmy otwarcie negocjacyjne to 333 zł (ale przypominam o rolecie)
Mieszkam w Tarnowie (Małopolska, połowa drogi między Krakowem a Rzeszowem), zapraszam do obejrzenia, pomacania, odbioru osobistego i na kawę.
Przesyłki sobie jakoś nie wyobrażam, Znaczy wyobrażam sobie, co z tą kuwetą potrafiliby zrobić nasze firmy spedycyjne i to nie jest ładny widok.

Telefon: 602 796599
email: maup (maupa) in.net.pl
gadu 1676929

zapraszam :)

=== czym lepsze auto terenowe ===========
=== tym dalej trzeba iść po ciągnik ========

maup
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Osiołek II - Subaru Outback MY05 2,5 A/T
Polubił: 0
Polubione posty: 0