[S] Przepływomierz- skalowanie sprawdzone przez 4Turbo

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
pb2004
0 gwiazdek
Auto: Lanosti (nie mylić z Lacetti)
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Przepływomierz- skalowanie sprawdzone przez 4Turbo

Post 13 wrz 2016, o 12:12

Sprzedaję oryginalną przepływkę Denso 22680AA380 do STI 08+ ale pasującą również do wielu innych modeli imprez, forków itp. To co ją odróżnia od innych używek (a na alle wszystkie są opisane jako 100% sprawne i oryginalne :-) ) to fakt, że została ostatnio sprawdzona przez Łukasza z 4 Turbo i ma skalowanie idealne i identyczne z nową co oznacza, że można z nią śmiało jechać nawet na strojenie do najbardziej wymagającego pod tym względem tunera w Polsce.

Powodem sprzedaży jest moja ... nadgorliwość. W trakcie modzenia samochodu mechanik oznajmił mi, że w 4T przy strojeniu zawsze się czepiają przepływek i na pewno będą chcieli nową. Ponieważ ściągałem jakieś graty z Japonii to postanowiłem przy okazji kupić od razu przepływkę, żeby później nie przepłacać w PL (taki ze mnie spryciarz!). Panowie z 4T grzecznie ją zamontowali, samochód wystroili a w dniu odbioru poinformowali mnie, że poprzednią przepływkę też przy okazji sprawdzili i w sumie nie wiedzą po co kupowałem nową skoro stara wskazuje wszystko absolutnie idealnie i tak samo jak nowa... :x

Cena 250 zł. Odbiór w Warszawie.

ODPOWIEDZ