[K] Przełącznik VDC OFF do Outbacka

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
apek_subaru
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] Przełącznik VDC OFF do Outbacka

Post 24 paź 2016, o 16:50

Czy ktoś posiada do sprzedania?

Kuba

DETT
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: A101, BH
Polubił: 3 razy

Re: [K] Przełącznik VDC OFF do Outbacka

Post 24 paź 2016, o 21:32

Obrazek

Ferdek
0 gwiazdek
Auto: STI 06, Forester SBD, Legacy SBD / PB/LPG

Post 25 paź 2016, o 16:42

Mam z Legacy SBD 2009.

apek_subaru
0 gwiazdek

Post 26 paź 2016, o 13:45

Dokładnie o to chodzi tylko chciałem kupić sam pojedyńczy VDC OFF ale widzę że to raczej zespolone w całość. W moim Outbacku nie ma wyłączenia VDC chciałem sobie "dorobić" bo wyczytałem gdzieś że w skrzynce bezpieczników wystarczy włożyć jeden i działa. Poszukam może gdzies taniej bo to chyba drogo...

Kuba

DETT
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: A101, BH
Polubił: 3 razy

Post 26 paź 2016, o 19:37

apek_subaru pisze:
Dokładnie o to chodzi tylko chciałem kupić sam pojedyńczy VDC OFF ale widzę że to raczej zespolone w całość. W moim Outbacku nie ma wyłączenia VDC chciałem sobie "dorobić" bo wyczytałem gdzieś że w skrzynce bezpieczników wystarczy włożyć jeden i działa. Poszukam może gdzies taniej bo to chyba drogo...

Kuba
Rok szukałem i tylko to znalazłem. Rzecz w tym, że pod konsolą jest nieco inna wiązka w przed- i po-lifcie. Żeby ten przycisk zastosować w przedlifcie (które nie miały go fabrycznie) i tak trzeba wyciąć kabelki z tej kostki i podłączyć go "na krótko" w obwód bezpiecznika opisanego jako FWD/VDC_OFF w skrzynce pod maską.
Obrazek

apek_subaru
0 gwiazdek

Post 26 paź 2016, o 20:21

DETT pisze:
apek_subaru pisze:

Kuba
Rok szukałem i tylko to znalazłem. Rzecz w tym, że pod konsolą jest nieco inna wiązka w przed- i po-lifcie. Żeby ten przycisk zastosować w przedlifcie (które nie miały go fabrycznie) i tak trzeba wyciąć kabelki z tej kostki i podłączyć go "na krótko" w obwód bezpiecznika opisanego jako FWD/VDC_OFF w skrzynce pod maską.
Tak właśnie zamierzałem zrobić... kupiłem w końcu przycisk Cruise za 10 płn plus przesyłka i jego użyje (ważne żeby pasowało wizualnie). Mam dostęp do solwentu wiec wydrukuje sobie naklejkę vdc off a podświetlenie nie jest mi potrzebne :) ale jakby ktoś miał do sprzedania to chętnie kupie :)

ODPOWIEDZ