[K] Panel/sterownik nawiewu Legacy IV
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Panel/sterownik nawiewu Legacy IV
Witam, poszukuję takiego oto panelu/modułu/sterownika klimatyzacji i nawiewu jak na zdjęciu. Numer 72311AG001 Jak widać nie jest to panel złączony z radiem, tylko osobny, ciężko mi go znaleźc gdziesz na allegro czy olx...

-
recki
- 2 gwiazdki
- Auto: Legaś 05 2.0 SOHC MT lpg
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Re: [K] Panel/sterownik nawiewu Legacy IV
Uuu sprawa beznadziejna- sam szukałem rok zanim się poddałem. Można kupić z jp ale cena moim zdaniem kosmos.
Ps ten na zdjęciu jest rhd
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Ps ten na zdjęciu jest rhd
No właśnie widzę, że ciężka sprawa :). Szczerze mówiąć to dla mnie bez znaczenia czy rhd czy lhd byle by był :D Na Internecie znalazłem tylko na stronach japońskich i rosyjskich (pewnie ze wschodu ;) ). Chyba po prostu wezmę je do jakiegoś specmana bo tylko jeden guzik nie działa i niech to mi zrobi.
-
recki
- 2 gwiazdki
- Auto: Legaś 05 2.0 SOHC MT lpg
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Eee ! Mając taką usterkę sekundy bym nie myślał! Jakiś elektronik spokojnie ogarnie, a sam rzuć okiem czy syf nie poszedł pod gumkę albo zamień gumki! Może się wytarła!
Powiem ci, że sam to rozebrałem bo czułem, że przycisk się dziwnie wciska, okazało się, że ktoś już chyba tam grzebał i jak są przyciski do regulacji mocy nawienu, to jako (nie wiem jak to nazwać) naciski(?) zrobił prowizorkę w postci końcówek śrubek i one czasami naciskały a czasmi nie... Zrobię to raz dwa, tylko muszę znaleźć odpowiedni materiał. Temat do zamknięcia.
mam taki rozebrany z angola.moge oddac :)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk