Honda Hornet

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
rafalm
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: Legacy 2.5 GX AT z 1999 r.
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 0

Honda Hornet

Post 6 kwie 2018, o 06:38

Hornet z 2003 r., zakupiony jesienią 2014 r. Ubezpieczenie OC i okresowe badania techniczne do marca 2019 r. W 2015 r. wymiana uszczelki pod głowicą - poprawka po niefachowej naprawie związanej z zerwaniem gwintu-włoski mechaniolo zostawił starą uszczelka. W 2016 r. nowe opony Michelin Pilot i łańcuch DID z zębatkami wzmocniony oraz wymieniona kierownica na szerszą akcesoryjną. . Na wymienionych oponach i łańcuchu przejechałem około 7000 km. W tym sezonie zmieniony olej , filtry, synchronizacja gaźników, nowe miękkie manetki z enduro-dużo wygodniejsze, płyn hamulcowy oraz płyn chłodniczy. Założone lusterka od Kawasaki -znacznie więcej widać oraz przewody hamulcowe w stalowym oplocie. Oryginalne okrągłe lusterka niklowane mam. Rzeczy które się mogły zepsuć w Hornecie, to jest regulator oraz kostka na wiązce są już załatwione- regler Ducati oraz zlutowane przewody w wiązce. W moich rękach dwa upadki na lewy bok-craschpad przyjął wszystko. Tarcze z przodu bez rantów, tarcza z tyłu raczej do wymiany. Widoczne uszkodzenia na zdjęciach na prawej stronie powstały przed zakupem-nie wiem w jakich okolicznościach. Rama, koła, lagi - bez uszkodzeń powypadkowych, śladów jakichkolwiek napraw. Motocykl na bieżąco serwisowany i też użytkowany- ma służyć do bezawaryjnej jazdy, a nie do lansu.

Cena +8000 zł, negocjowalna, bez faktury-nie był środkiem trwałym, tel. 609 pięć sześć siedem 195 , zamiana oczywiście możliwa na Suzuki Dl 650 po 2008 r. lub DL 1000 z końca produkcji.
wizerunek:
https://photos.app.goo.gl/KkYOgqV0tTzxywJ43

ODPOWIEDZ