cena rozsądna do ustalenia z POWAŻNIE zainteresowanym
[S] Sprzedam wydech seryjny do Forestera 2.0 XT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Sprzedam wydech seryjny do Forestera 2.0 XT
wydech jest od początku do końca, uppipe, down.., center pipe, back box, po prostu całość i do tego seria
,
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: [S] Sprzedam wydech seryjny do Forestera 2.0 XT
up
PS. Do mojego chyba nie pasi... a szkoda
Ale może wezmę razem z felami, dorzucę coś od Jarmaja, i zacznę w ten sposób z wolna tworzyć w garażu Subarkensteina? 
PS. Do mojego chyba nie pasi... a szkoda
WiS pisze: Do mojego chyba nie pasi... a szkoda
kwestia czasu
esilon, nie kupię Twojego wydechu, ale chętnie dowiem się, czy supersprint dał cosik mocy 
deLux pisze: nie kupię Twojego wydechu, ale chętnie dowiem się, czy supersprint dał cosik mocy
szkoda
zmiane serii na supersprint zacząłem od centerpipu ze "sportowym" katalizatorem oraz puszki końcowej, cos tam było odczywalna zmiana , przede wszystkim moment wczesniej był dostepny, przed "naprawą" komputera w Mapteku zrobili pomiar i wyszło 190 konióff, po " naprawie" jest lepiej ( w zakresie naprawy była zmiana reszty rurek, tej przed turbo tez)