[ZG] Przewody SamcoSport
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [ZG] Przewody SamcoSport
Się oszukałem. Jeszcze z cła nie zeszła, ale "prawdopodobnie" jeszcze dziś trafi do DHLa oclona i odprawiona. Właśnie dzwoniłem.
Jak sie przedluzy a ja wyjade to dam Ci inny adres. Wyslesz mi paczke do kumpla.
Wysłałeś już do nas?Saiti pisze:Już oclona więc pewno w pon będę miał - czyli wy we wtorek :)
Halo, halo!booSTi pisze:Wysłałeś już do nas?Saiti pisze:Już oclona więc pewno w pon będę miał - czyli wy we wtorek :)
Paczka odprawiona - status "wstrzymana" z racji tego, że kurier jej już dziś nie zabrał. Jutro w moich rękach - jest wyznaczona do odbioru i doręczenia. Czyli jutro wysłane paczki.
Mam to! Później wrzucę fotkę zielonych i różowych. Ni chu dziś nie dam rady tego wysłać, dopiero paczka przyszła, a kurier do 16 mi zabiera paczki z mojego miejsca zamieszkania. W pon rano zawożę to do Strefy Paczki DPD, także we wtorek na pewno u Was.
Galaxy S2 ssie, w każdym razie aparat. ZIelone są takie soczysto zielone, prawie jak Twoja lotka :)
Wyślij teraz każdemu wszystkie wersje kolorystyczne jednego z losowo wybranych węży

-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
- Auto: NISSAN PRIMERA combi/Subaru Impreza STIMy04USA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kod: Zaznacz cały
przez blackdogwwl dzisiaj, o 14:38
Mam! Co prawda nie oczojeby, ale zielone
Wydają się bardzo miękkie i delikatne - zobaczymy jak wyjdzie porównanie gdy zdejmę oryginały.

Wydają się bardzo miękkie i delikatne - zobaczymy jak wyjdzie porównanie gdy zdejmę oryginały.
Jebnij się w oko to zobaczymy :P Nawet kolor nie będzie miał nic do gadania :) Cieszę się, że się udało :) Kolega P. A. ma status, że nie zastano adresata.
-
blackdogwwl
- 1 gwiazdka
- Auto: NISSAN PRIMERA combi/Subaru Impreza STIMy04USA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja od 15tej w domu ;/ :) Może sąsiadom zostawi ;)
Saiti pisze:Dlatego wyślę je do Ciebie jutro, wylazłem z pracy o tej porze już :< Wszystkie inne poszły do odbiorców! :) Jutro u Was, kurier DPD :)Kod: Zaznacz cały
Re: [ZG] Przewody SamcoSport przez blackdogwwl dzisiaj, o 14:38
booSTi pisze: Co prawda nie oczojeby, ale zielone
Saiti pisze: Jebnij się w oko to zobaczymy :P Nawet kolor nie będzie miał nic do gadania