Admin jest od wbijania gwoździ i jedyne co buduje to serwisy internetoweЛукашэнка pisze: Niedawno dowiedziałem się za to, że Admin buduje niedaleko Żyrardowa ogromny lunapark.

Admin jest od wbijania gwoździ i jedyne co buduje to serwisy internetoweЛукашэнка pisze: Niedawno dowiedziałem się za to, że Admin buduje niedaleko Żyrardowa ogromny lunapark.
Jasna sprawaMolonLabe pisze: jeśli mieszkanie w kamienicy sprzed 1960 roku sprawdź dokładnie czy były wymieniane (...)
75 to obwód klatki piersiowej Łosiu jedenChloru pisze:
Ani zaprosić laski z biustem większym niż 75B![]()
Gentleman to nawet jak wyzywa to z szacunkiem. Z dużej literySo What! pisze: Łosiu jeden
Rany boskie, na studiach żeśmy w sześciu (a czasami sześcioro) mieszkali na mniejszej powierzchni, i dobrze było. A butelki nie są od tego, żeby stać pod ścianami.owoc666 pisze: 19m2 to będzie ciężka masakra, nie będzie się dało obrócić, żeby jakaś butelka się nie przewróciła ;)
WiS pisze: Bez przesady, to ma być chwilowa noclegownia dla studenta
Ze trzy razy wyjaśniałem o co biega, ale mogę jeszcze razKonto usunięte pisze: Ten garaż w pierwszym poście nas zmylił
WiS pisze: lub oddala się od cywilizacji.
Drobne sprostowanie:MolonLabe pisze:A jak z dojazdem bez auta i z autem z tego Żyrardowa ? Godzinę do Warszawy a potem godzinę w korkach ? Mam stamtąd znajomą i niestety tak to wygląda.
My też na mniejszej - we czworo. I było bardzo dobrze.WiS pisze:Rany boskie, na studiach żeśmy w sześciu (a czasami sześcioro) mieszkali na mniejszej powierzchni, i dobrze było
Uważam, że Rousseau miał rację - cywilizacja to nic dobrego. Ale na to, to się z reguły wpada dopiero siwiejąc, student ma prawo uważać inaczej.Kubik1 pisze:WiS pisze: lub oddala się od cywilizacji.
Chciałeś nas obrazić czy to było nieumyślne![]()
WiS pisze: Czy ktoś może mnie w krótkich słowach uświadomić, czy to duża wada i czym taki stan potencjalnie grozi nowemu właścicielowi?
Kruszyn pisze: W wypadku kredytu bank poprosi o wyodrębnienie ,żeby mógł wpisać zabezpieczenie kredytu w KW.
Spośród symboli opisujących rozmiar stanika, tylko jeden (literowy) opisuje rozmiar biustu - miseczkiChloru pisze: Poczytajcie jeden z drugim jak ma się obwód w biuście do obwodu pod biustem i rozmiaru miseczki - http://www.stanikowyraj.pl/index.php/ac ... id,49.html
Jeżeli rozumiecie w jaki sposób oznacza się rozmiar opony to i z tym powinniście dać radę![]()
![]()
No baKonto usunięte pisze:
Gentleman to nawet jak wyzywa to z szacunkiem. Z dużej litery![]()
Jasne, że można. A sąsiada (bankowca) pouczyłem i skasował postaKonto usunięte pisze:Kruszyn pisze: W wypadku kredytu bank poprosi o wyodrębnienie ,żeby mógł wpisać zabezpieczenie kredytu w KW.
A można pod zastaw dać się hipotekę innego mieszkania? Np w Kielcach
So What! pisze: Spośród symboli opisujących rozmiar stanika, tylko jeden (literowy) opisuje rozmiar biustu - miseczki![]()
rrosiak pisze: A sąsiada (bankowca) pouczyłem i skasował posta![]()
Do założenia nie , ale do uruchomienia kredytu musi być wniosek o założenie KW ,chyba że zabezpieczasz się na innej nieruchomości. Więc kolego mądralo z pod 12 nie mędrkujrrosiak pisze: Do założenia KW niepotrzebna jest własność hipoteczna