SKRADZIONO FELGI!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
dobra, bo to już przestaje być śmieszne powoli...
jest taka komenda [ you], po wpisaniu tego pojawia się nick czytającego - czyli Anonymous ;) jak ktoś nie wierzy to można się wylogować i przeczytać jako gość

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
-
fedex
- 2 gwiazdki
- Auto: WRX STI '06 było '15 Mustang GT jest
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: SKRADZIONO FELGI!!
No i wpadłem.
Będą do odebrania w najbliższą niedziele w Słomczynie po "pińcet" od sztuki.
A tak na poważnie ,to musiał być jakiś straszny gównozjad, bo felgi na kawiory nie wyglądały.Szczere wyrazy wspólczucia.

A tak na poważnie ,to musiał być jakiś straszny gównozjad, bo felgi na kawiory nie wyglądały.Szczere wyrazy wspólczucia.
-
Lukasz85.M
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru STi GC8
Hmmm nie wiem wlasnie musze pomyslec gdzie ja ostatnio bylem a gdzie jestem teraz ;)..TERZO pisze:No właśnie Anonymous, czekamy na wyjaśnienia
A dla czego ja??? Mysle ze to danny ogarnol ten temat ;)
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
Z tym wyskakującym nickiem to niezły żart ale w koncu te felgi skradziono naprawdę czy to też żart bo jeśli nie to ten żart jest raczej niesmaczny w stosunku do osoby której te felgi faktycznie skradziono.
PS. Dobrze że ja jeżdzę na stalówkach przynajmniej mi alu felg nie ukradną a i jak wpadnę w wyrwę w jezdni i pokrzywie to przynajmniej mniejsza strata i łatwiej dobrać do pary.
PS. Dobrze że ja jeżdzę na stalówkach przynajmniej mi alu felg nie ukradną a i jak wpadnę w wyrwę w jezdni i pokrzywie to przynajmniej mniejsza strata i łatwiej dobrać do pary.

"OLD SUBARU NEVER DIE"
fedex pisze: bo felgi na kawiory nie wyglądały.
Kawiory nie kawiory - baza do jezdzenia ktora troche zapewne kosztowala (oponki pewnie tez troche PLNow warte). Zeby to teraz zakupic na nowo , to parę tys trza wysupłac. A jakis beton opony wywali, felgi moze na zlom, moze na alledrogo i moze 1/3 tego co to warte w kieszen schowa. Z drugiej strony - tyle kolek zwinac i nikt nie widzial? Przeciez to sie w kieszeni schowac nie da.
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Kutwa
Ja tez dałem się w h..ja zrobić. A do tego jeszcze sprzedaje podobne.
Już chciałem FUX-a atakować.

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
badylSTI, spójrz na to z innej strony - może złodziej jest zarejestrowany na forum i przeczytał takie wpisy ze swoim nickiem.. Mogłoby mu się ciepło zrobić 

Marcin
-_-
-_-
TERZO pisze:badylSTI, spójrz na to z innej strony - może złodziej jest zarejestrowany na forum i przeczytał takie wpisy ze swoim nickiem.. Mogłoby mu się ciepło zrobić
napewno, ja sie zagotowałem
Tak, felgi zostały skradzione - a na pomysł żartowania w taki sposób nawet bym nie wpadł...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
a ja sie zastanawiam czemu moj nick jest pokazany w temacie ze ja ukradlem fele ludzie przestancie sobei zarty robic sprawa jest powazna a nei robicie smietnik z czyjegos tematu;/
FUX pisze:
Post wczoraj, o 18:55
matiwrc5 a to nie Ty je zajumałeś?
Krzem pisze:
Post wczoraj, o 22:54
Hahahaha matiwrc5 dobre xD
siewcu pisze:
Post wczoraj, o 23:24
dobra, bo to już przestaje być śmieszne powoli...jest taka komenda [ you], po wpisaniu tego pojawia się nick czytającego - czyli matiwrc5 ;) jak ktoś nie wierzy to można się wylogować i przeczytać jako gość
E pany WTF i o co kaman ? temat mocno porusza mój login a ja nawet nie wiem co jest granemcc pisze:
Post wczoraj, o 23:41
FUX napisał(a):matiwrc5 a to nie Ty je zajumałeś?
ale zes kolego namieszal bawiac sie
Pzw,
MCC

Może mi to ktoś wyjaśnić , bo nic nie zajumałem

Widziałem ten wpis na FB i tu ale nic o tym mi nie wiadomo , a zaraz wyjdzie że mi ktoś piwnice będzie chciał przekopywać

Ogarnij...
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=302#p302

http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=302#p302
P: Dlaczego Hogi zwraca się do mnie, choć wcale z nim nie dyskutowałam/-em?
O: Prawdopodobnie padłaś/-eś ofiarą zmiennej [ you ] (uwaga, tu jest zniekształcona pisownia -- gdybym pominął spacje wokół ,,you'', forum by zinterpretowało tę zmienną). Zmienna [ you ] powoduje, że w jej miejscu pojawia się nick osoby, która czyta właśnie tak spreparowany post, czyli Twój. Najłatwiej będzie mi zobrazować na przykładzie: zdanie ,,[ you ] czy rozumiesz już jak działa zmienna [ you ]?'' da następujący wynik:
matiwrc5 czy rozumiesz już jak działa zmienna [ you ]?
Uwaga, innym też sie zdarza użyć zmiennej [ you ], ale Fido i EterycznaŻołądź robią nagminnie :)
W pewnych przypadkach zmienna [ you ] może być czasowo wyłączona.
- marat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 99' 1.6 było dziadek 2.0 jest
FUX skończ używać tej zmiennej bo to było śmieszne na początku, ale teraz zaczyna wkurzać co niektóre osoby na forum i psuje powagę niektórych tematów

"OLD SUBARU NEVER DIE"
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
- Auto: impreza gt my97
Czemu moj nick zostal wykorzystany i zostalem oskarzony o kradziez! jeszcze odnosnik do mojego profilu. prosze o usuniecie tego albo konsekwencje beda wyciagnete.
kaarolekkk, ludzi, którzy używają zmiennej [ you ]na tym forum jest kilkunastu.
Przeczytaj FAQ.
Tam masz wyjaśnione zagadnienie. Jeżeli nie ogarniesz, to nie moja wina.

Przeczytaj FAQ.
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?p=302#p302P: Dlaczego Hogi zwraca się do mnie, choć wcale z nim nie dyskutowałam/-em?
O: Prawdopodobnie padłaś/-eś ofiarą zmiennej [ you ] (uwaga, tu jest zniekształcona pisownia -- gdybym pominął spacje wokół ,,you'', forum by zinterpretowało tę zmienną). Zmienna [ you ] powoduje, że w jej miejscu pojawia się nick osoby, która czyta właśnie tak spreparowany post, czyli Twój. Najłatwiej będzie mi zobrazować na przykładzie: zdanie ,,[ you ] czy rozumiesz już jak działa zmienna [ you ]?'' da następujący wynik:
FUX czy rozumiesz już jak działa zmienna [ you ]?
Uwaga, innym też sie zdarza użyć zmiennej [ you ], ale Fido i EterycznaŻołądź robią nagminnie :)
W pewnych przypadkach zmienna [ you ] może być czasowo wyłączona.
Tam masz wyjaśnione zagadnienie. Jeżeli nie ogarniesz, to nie moja wina.