Konto usunięte pisze: Więcej otwartości i będzie dobrze.
i pomaranczowo

Konto usunięte pisze: Więcej otwartości i będzie dobrze.
Jeżeli do tego dodamy fakt, że oferta jest jednocześnie pierwszym postem na Forum, to nieufność jest chyba zrozumiała.jarmaj pisze: mawrowicz, niestety żyjemy w kraju, gdzie handel samochodami stał się obiektem masowego oszukiwania, a 90% jak nie więcej, handlarzy samochodów to zwyczajni naciągacze, łgarze i oszuści: od kręcenia liczników, od podpicowywania wraków do sprzedaży, od byle jakiego naprawiania rozbitków (o ile to w ogóle naprawami można nazwać) itp. i pisania pierdoł o bezwypadkowości i super stanie. Słowem to ludzie, którzy własnej matce największe gówno by sprzedali z uśmiecham na ustach.
Więc nie dziw się, że ludzie są podejrzliwi, bo co prawda wyjątki się zdarzają (na szczęście), ale trafić na nie nie łatwo.
Ja Cię proszę...mawrowicz pisze: Nikogo nie chciałem obrazić pisząc lepsze auta chodziło mi o dużo droższe np;x5 z 2009 roku czy a8 z 2009,sam kocham tą marke bo przeżyłem w czerwcu br. czołowke przy ok 140km/h na godzinę z alfa romeo 159 która jechała ok 90km/h na,nie obyło się bez urazów ale żyje jak słychać
I jeszcze akcyzacArLoS pisze: na gotowo wychodzi 27500$ przy cle w DE
Ależ drogi Fuxie , piszesz prawdę , squrwy... nie brakuje, kwestia jest tylko jedna czy spokojnie patrzysz w lusterkoFUX pisze:
Jeszcze jedno. Nie pieję personalnie do Ciebie ani Pitera.
Chyba i na 10% nikt nie wie pewnie. W ogóle nie słychać, żeby coś miało się zmieniać.subarynka pisze:Czy ktos na 100% wie kiedy ma wejsc nowa buda ? i jak bedzie wygladac ?
FUX, a jaki Ty jesteś znak ....czyżby baranFUX pisze: Taka już natura mojego znaku zodiaku...
Sobie sprawdź, kiedy mam urodziny...Kruszyn pisze:FUX, a jaki Ty jesteś znak ....czyżby baranFUX pisze: Taka już natura mojego znaku zodiaku...![]()
Nieźle, nieźle... To, że naciągaczy jest na pęczki to mnie jakoś nie dziwi. Dziwi mnie natomiast, że są ludzie, którzy wciąż uważają, że zdarzają się niesłychanie szczęśliwe okazje. I ładują się w nie jak ćma w płomień świecy.subarynka pisze:Co mam mówić ? Nie dajcie się nabrać. ! Gość zbiera zaliczki na prawdziwe dokumenty i prawdopodobnie przed data wykonania umowy spieprza za ocean. Tak się składa że mam firmę w USA i żadne z kilku aut ktore probowal mi sprzedac nie jest windykowane wg jego bajki tylko stoi sobie spokojnie na sprzedaż u dealera(sprawdzone przez moich pracowników). Podczas próby zawarcia transakcji wpadł chyba z 20 razy.Począwszy od zdjęć aut po lewą firmę tatusia w USA. Pobawiłem sie z gosciem bo mam czas, kasę i lubię takie zagadki.Tanie chwyty na łatwowiernych. Ogólnie przyjmijcie : "Nie ma okazji" . Złość przeze mnie nie przemawia tylko litość i współczucie że w naszym kraju rodzi się tylu frajerów co by za 100 zł w szklance wody kogoś utopili. Pozdrowienia Panie Kamilu. Niech Pan żałuje że Pan mnie spotkał.
Bliski przyjaciel dochodzeniówki w Olsztynie :)