Outback diesel za obk benzyna!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Outback diesel za obk benzyna!
gregski, średnio wykonalna, inne ECU itp. W praktyce łatwiej zamienić samochody.
Jeździłem też Lexusem LS460 i jedyne co ratuje automata to to że ma z 500KM i V8, bo tak też y była porażka. O automacie w Corvette nie wspomnę bo to nieporozumienie totalne, łącznie z tym że ten jego genialny tiptronic potrafi zblokować koła przy redukcji.
Jeździłem też Lexusem LS460 i jedyne co ratuje automata to to że ma z 500KM i V8, bo tak też y była porażka. O automacie w Corvette nie wspomnę bo to nieporozumienie totalne, łącznie z tym że ten jego genialny tiptronic potrafi zblokować koła przy redukcji.
gregski, niestety nie. DSG sobie bardzo chwalą znajomi ale nikt z nich nie ma na myśli trybu auto ;)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ale co poradzę, że tak robiłgootek pisze:
Coś zmyślasz
A po co ten kierowca, mając automat, miałby nacistać hamulec?

Może do automatycznej skrzyni powinno być jakieś specjalne prawo jazdy, albo skille na mieście - bo widać, że ciągle ta technologia raczkuje

remek pisze: Może do automatycznej skrzyni powinno być jakieś specjalne prawo jazdy
taka legende słyszałem, że a w Ameryce jest

No tak, bardzo ciekawa dyskusja... ale, czy ktoś jest zainteresowany tym dieslem?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Nie narzekaj, tu tak zawsze - a dzięki temu masz wątek podbijanyaadt34 pisze: bardzo ciekawa dyskusja... ale,

Obawiam się, że nie będzie lekko. Miłośnicy diesli są tu niezbyt liczni, a w dodatku z reguły już jakiegoś klekota mająaadt34 pisze: czy ktoś jest zainteresowany tym dieslem?

No i za prawie stówę - to niestety można na rynku znaleźć parę innych zacnych aut, śmiem twierdzić, że lepszych niż lekko używany OBK diesel.
Z salonu np. wyjechałbym Scoutem albo Yetim...

PS. Gootek, a traktora to Ty zamierzasz sprzedawać w najbliższych latach, czy nie...?
E no Panie SkodamenWiS pisze: Z salonu np. wyjechałbym Scoutem albo Yetim...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Lepsze. I białe. Ale w dyszlu nie robią, psiakrewPiter 35 pisze: Nie lepsze STI w Bagu białe

edit: ...przynajmniej, póki co

Piter 35 pisze: A gdzie jest Ten Gość co dusił Kruszyna poduszką jak byliśmy na rajdzie Polski On też jest fanem automatów
Jestem

Ale ja nie lubię automatów.

Jeszcze chciałem tylko ponarzekać na tych z manualami, bo jak ruszam za nimi ze skrzyżowania to jest tak - wciśnij pedał - puść pedał - wciśnij pedał - puść pedał. Jak nie umieją płynnie zmieniać biegów, to powinni se kupić automat - coś w tym jest.

aadt34, tutaj tak jest po prostu, jak napisałeś o automacie to tylko czekałem kto pierwszy zacznie 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Ale na co zmienić?WiS pisze:Gootek, a traktora to Ty zamierzasz sprzedawać w najbliższych latach, czy nie...?

Gdyby ktoś miał MPR13 (w dobrym stanie) i chciał się zamienić...
to bym nie odmówił

Link: http://www.youtube.com/watch?v=ovklIabNodw

Azrael,
spoko, spoko....
po to sobie niedawno kupiłem motocykl enduro, żeby tak całkiem nie zapomnieć, jak się biegi zmienia...

spoko, spoko....
po to sobie niedawno kupiłem motocykl enduro, żeby tak całkiem nie zapomnieć, jak się biegi zmienia...