... co przy tej kwocie daje % w banku na lokacie bez większej łaski z możliwością dostępu do kapitału w dowolnym momencie; przemyślanym, np. trzy miesięcznym...WitAce pisze: co daje jakies 6% zwrotu inwestycji.
NIEAKTUALNE
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Działka budowlana Zakopane / Kościelisko - WIDOKOWA !
Dolce far niente 

WitAce pisze: Jedyne rozwiazanie jakie tutaj widze to kolejnego spekulanta co to mysli ze kupi za 650, a sprzeda za 1000zl.
jest jeszcze wariant że kupi ktos (firma) kto chce coś zrobić typu deweloperka, pensjonat/hotel itp...............

b4k3, fajnie poczytać, jak ktoś z siebie robi pawiana....
Finansowe...
EOT.
Reszta to kabaret.

Czekam, kiedy zweryfikujesz swoje oczekiwania...b4k3 pisze: najpierw się broni przed dojącymi go góralami a teraz chce się dać wydoić
Finansowe...

EOT.
Reszta to kabaret.

Dolce far niente 

b4k3, jak widać FUXowi raczej nie sprzedasz 

esilon, prawda. To jest pralnia. 

Dolce far niente 

Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze nie naleze do takiego klanu. Wychodze z zalozenia, ze jedna nieruchomosc czlowiekowi wystarczy, bo i tak nastepna sie przytrafi jak nadejdzie wiek starczyb4k3 pisze:Uwierz , ludzie budujący tam swoje domy nie kalkulują dla zysku jak Ty to robisz i to Cię od nich odróżnia
Im profity spływają z innych stron a tam szukają spokoju / lansu / przykrywki.
Nie mam w zamiarze wyprowadzać nikogo z błędu a tym bardziej Ciebie bo przynajmniej masz jakieś konkretne zdanie na ten temat czego nie można powiedzieć o innych rozmówcach w tym poście![]()
Konkluzja jest taka , że działka nadal jest na sprzedaż

Wole wydawac kase na samochody i podroze

P.S. Moj kuzyn kupil pare lat temu w okolicy mieszkanko z widokiem na Giewont. 11tys/mkw

b4k3, myślę, że się mylisz; gdyby to była taka "okazja" to nie szukałbyś tutaj frajerów, którzy kupią to, co chcesz sprzedać...
Na Mazurach także już sprzedawano Kolumnę Zygmunta...
Poczytaj, to się przekonasz.
Ja mam w naturze sprawdzanie, a nie kupowanie złudzeń...
Resztę sobie podaruj i nie rób z tego forum allegro czy otodom; tam oddziaływanie większe...
Może trafisz blondynkę z Filtrowej, co się napali na "widok"...
3-maj się!
Na Mazurach także już sprzedawano Kolumnę Zygmunta...
Poczytaj, to się przekonasz.
Ja mam w naturze sprawdzanie, a nie kupowanie złudzeń...
Resztę sobie podaruj i nie rób z tego forum allegro czy otodom; tam oddziaływanie większe...

3-maj się!
Dolce far niente 

Chwila mnie tu nie było a tu taka fajna jatka 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, pieluchy w kancik zaprasowane? 

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX pisze: b4k3, myślę, że się mylisz; gdyby to była taka "okazja" to nie szukałbyś tutaj frajerów, którzy kupią to, co chcesz sprzedać...
Fuxie co Ci ten człowiek zawinił, że od razu tak brzydko na niego mówisz? Zerknąłem na ceny działek w Zakopanem i wahają się od 300zł/m2 przez 500, 600, 800, do 2800. Nie wiem czy jesteś aż takim specjalistą od nieruchomości, żeby od razu w ciemno ocenić, że b4k3 jest oszustem i krętaczem. Czy coś musi być okazją, żeby zaoferować to na forum?
Chyba trochę wstyd...

Jasne i nie ma to jak jechać do domu w 4 godzinnym korkub4k3 pisze: Im profity spływają z innych stron a tam szukają spokoju / lansu / przykrywki.

Wszystko już na baczność stoiFUX pisze: Piter 35, pieluchy w kancik zaprasowane?![]()

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dzięki, FUX, za czujność i ratunek - w ostatniej chwili!!!FUX pisze: nie rób z tego forum allegro czy otodom; tam oddziaływanie większe...

Bo już miałem zadatkować...

Ufff...

Przez Słowację - mniejPiter 35 pisze: Jasne i nie ma to jak jechać do domu w 4 godzinnym korku

Poza tym, niektórzy nie wyjeżdżają/przyjeżdżają za często, to ich korek strzyka. Znam takich. A jak sam zostanę emerytem, albo rozwój cywilizacyjny pozwoli mi pracować calkiem zdalnie, to kto wie, czy nie wyniosę się z centralnej Polski własnie gdzieś w jakieś górskie uroczysko... z dostepem do netu

Konto usunięte, a wskaż mi miejsce, że nazwałem Go słowami przez Ciebie wymienionymi???!
Poleciała sobie luźna dyskusja gruntowo-stoliczno-zimowa RP i na tym koniec.
Jakoś wklejonych fotek, WZ, PZP nie widać...
Skoro taka okazja, to czego się wstydzić!?
Może jakaś grupa chętnych by się na współwłasność skrzyknęła i Koledze od samych ogłoszeń na ______ pomogła....
Poleciała sobie luźna dyskusja gruntowo-stoliczno-zimowa RP i na tym koniec.
Jakoś wklejonych fotek, WZ, PZP nie widać...
Może jakaś grupa chętnych by się na współwłasność skrzyknęła i Koledze od samych ogłoszeń na ______ pomogła....

Dolce far niente 

To gdzie my z Paluszkiem będziemy oscypki wcinaćWiS pisze: Bo już miałem zadatkować...
Ufff...

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
WiS, nie dziękuj; koszerne wino przy okazji podwieziesz...
Zapraszamy.

Zapraszamy.
Dolce far niente 

ło matko, dał gościu ogłoszenie, jestes zainteresowany to pojedź, zadzwoń, podaj mu mailaFUX pisze: Jakoś wklejonych fotek, WZ, PZP nie widać...
ale ale, najpierw FUXiu, pokaż swoje foto z dwoma milionami w banknotach po stówce , no co sie wstydzisz

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
to rozumiem taki żarcik był między kupcem a sprzedawcą.FUX pisze: b4k3, fajnie poczytać, jak ktoś z siebie robi pawiana....![]()
FUX pisze: Skoro taka okazja, to czego się wstydzić!?
Życie nie składa się z okazji. To, że jesteśmy wspólnie na forum nie oznacza, że jeden drugiemu będzie robił dobrze, obniżał ceny, czy robił coś za darmo. A juz zupełnie nieeleganckie jest oczekiwanie od kogoś czegoś takiego

No chyba, że wpadasz tutaj, żeby wyczaić jakąś okazję dla siebie

Pozwolę się nie zgodzić. Nie "bezpowrotnie", a co najwyżej przejściowo.WitAce pisze:b4k3, Smiem zauwazyc, ze sie z lekka spozniles ze sprzedaza "TAKIEJ" dzialki. Lata prosperity w rynku nieruchomosci bezpowrotnie minely. Musisz sie liczyc ze sprzedaza za przyslowiowe pol ceny...
Jak myślisz, co ludzie będą chcieli zrobić ze swoimi (szczególnie większymi) pieniędzmi (obojętnie, czy USD, czy EUR, czy PLN, itd..) gdy z pełną jasnością uświadomią sobie, że to wszystko to bezwartościowy zadrukowany papier.. a to już tuż tuż.
A ponadto atrakcyjnie położonej ziemi już nie przybędzie.
Przeciwnie.
Poziom mórz się podnosi. Gdzie niedługo będą się przenosić miliony Holendrów? Przecież nie na Zuławy...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
b4k3,
oj dobrze, że dziś nie piątek wieczór, bo bym nie utrzymał ciśnienia...
dodam, że każdy sprzedaje za tyle ile chce. Kupujący może kupować za ile chce. Pomiędzy nimi powinna być jakaś odrobina kultury. Najgorsze jak apacze* przyjdą pogadać.
*-co podać? -a pacze tylko

oj dobrze, że dziś nie piątek wieczór, bo bym nie utrzymał ciśnienia...
b4k3 pisze: ale to forum ma swój dział OGŁOSZENIA i to jest właśnie ogłoszenie o chęci sprzedaży działki w Zakopanem.

dodam, że każdy sprzedaje za tyle ile chce. Kupujący może kupować za ile chce. Pomiędzy nimi powinna być jakaś odrobina kultury. Najgorsze jak apacze* przyjdą pogadać.
*-co podać? -a pacze tylko
Chipsów mi zabrakło
A b4k3 chciał tylko sprzedać działkę

A b4k3 chciał tylko sprzedać działkę

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
FUX, a savoir-vivre’u nie spotkałeś gdzieś w tej Ojropie jeżdżąc te dzikie kilometry wakacyjne? Bo chyba zapomniałeś przywieźć.
b4k3, e z FUX`em już temat na PW pewnie dogadaliście a tu tylko ściema ku radości gawiedzi

barbie to fałszywy obraz przez forum jest przecież

barbie to fałszywy obraz przez forum jest przecież

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No to trzymam kciuki.b4k3 pisze:chciałliwit pisze:Chipsów mi zabrakło![]()
A b4k3 chciał tylko sprzedać działkę![]()
CHCE
Widzę, że polubiłeś już kreskę i będziemy na bieżąco

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Szkolenie savoir-vivre’u nie zaszkodziłoby też b4k3 

So What! no raczej odpowiedział w tonie dyskusji 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"